fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Op zoek naar de Beste Haarrollers voor Braidlocs, Locs en Natuurlijk Kroeshaar

Iedereen houdt van volumineuze krullen. Ze trekken de aandacht ongeacht je haartype, maar het vinden van perfecte haarrollers kan een uitdaging zijn. Dit komt doordat de meeste haarrollers op de markt niet voor natuurlijk haar zijn gemaakt, laat staan locs.

Criteria voor goede haarrollers voor natuurlijk kroeshaar

Wat moeten haarrollers hebben om goed te zijn voor natuurlijk haar en locs? Er zijn een paar criteria waar iedereen het over eens is, ongeacht of je natuurlijk haar, locs of zelfs steil haar hebt. Goede haarrollers moeten zijn:

  • Makkelijk te gebruiken
  • Comfortabel om mee te slapen
  • Licht; onze hoofd hoeft geen gewichten te tillen
  • Flexibel; ons haar groeit in alle richtingen, dus hebben we de flexibiliteit nodig
  • En ons haar zo snel mogelijk laten drogen, omdat onze lokken langer nodig hebben om vanzelf te drogen.

Mijn ervaring met haarrollers

Voor het geval dat je het niet wist, Velcro haarrollers trekken je haar uit, dus begin er niet eens aan. Ik weet het van vroeger, toen ik nog gerelaxed haar had. Mijn moeder heeft ze een keer gekocht en het was absoluut een no-go.

De plastic haarrollers met tandjes zijn niet veel beter. Ze trekken niet zoveel haar uit als Velcro haarrollers, maar toch trekken ze je haar er ook uit. Krulspelden met tanjes werken misschien wel voor steil haar, maar elk type krulspelden met tandjes zijn gewoon niet goed voor ons type haar.

Gladde Plastic rollers

Zelfs de gladde plastic haarrollers die ik gebruikte toen ik steil haar had zijn helaas niet echt geschikt als het gaat om kroes type 4C haar. Niet alleen doordat het lastig is om je krulletjes of locs onder die snap-on haarrollers te krijgen en je haar droog te krijgen, maar omdat de plastic zo hard is en pijn doet als je probeert een goede nachtrust te krijgen. Nachtrust die je verdient na alle moeite om die haarrollers in je haar te krijgen, maar ook omdat je haar droog moet zijn wanneer je de haarrollers eraf halt. Om perfecte krullen te krijgen moet je haar echt helemaal en goed droog zijn en zoals je weet, onze Afrikaanse kroese lokken hebben meer tijd nodig om te drogen.

Op zoek naar de beste haarrollers voor kroeshaar

Sinds ik kroes ben gegaan heb ik een aantal nieuwe haarrollers geprobeerd om mijn haar mooie volle bouncy krullen te geven. Sommige van deze krulspelden zijn nog steeds op de markt, dus hoop ik dat mijn ervaring en grondig onwetenschappelijk onderzoek je wat hoofd- en haarpijn kan besparen.

 

Mijn Natuurlijk Haar krullen met Flexi Rods

Flexi rods waren op zich oké of op zijn minst een oplossing, waarover je kan lezen op Mijn Natuurlijk Haar krullen met Flexi Rods. Andere bloggers en vloggers hadden veel betere resultaten dan ik. Velen hadden betere krullen die langer bleven zitten. Ik ben niet super handig, dus zou het kunnen komen doordat ik het niet goed heb gedaan, maar nu ik terugkijk, denk ik dat het nogal wat moeite kostte. Ze ware ook niet echt comfortabel om mee te slapen, maar naar mijn mening beter dan andere haarrollers. Het drogen nam me een beetje te lang in beslag.

 

Spiraal rods op natuurlijk kroeshaar

Die spiral curl rollers? Begin er niet aan. Ze zijn zo hard en weinig flexibel dat je ze niet eens in je haar hoeft te doen om pijn te voelen. Nog voordat ik ze heb uitgeprobeerd heb ik ze weggegooid. Vlogger Janae Mason bevestigt dit in haar video door te zeggen dat haar nek pijn doet! Om dezelfde reden zag ik perm rods niet als een optie. Soso hoofdpijn.

Hoewel de resultaten van de Curl formers er echt goed uitzagen, heb ik eerlijk gezegd niet eens de moeite genomen om ze uit te proberen, mezelf kenende. De moeite die het kost om een van deze curl formers in te doen lijkt me echt net iets te veel werk en met mijn twee linkerhanden als het om haar gaat, zag ik het gewoon echt niet zitten. Hier heb ik dus geen oordeel over. Uiteraard ben je vrij in om ze te proberen.

Donuts Haarrollers Kayley’s haar aan het eten

Ik weet niet zeker of ik deze zou proberen, maar het was grappig om te zien hoe Vlogger Kayley Melissa alle rare haarrollers demonstreerde die ze had besteld. Met eerlijke feedback liet ze zien hoe die Donut Haarrollers haar haar aten, wat alleen maar bevestigde dat ik het niet eens hoefde te proberen.

De rubberen cups heb ik overgeslagen omdat ik er van uit ging dat ze nooit zouden werken op kroeshaar, maar een aantal vloggers hebben het tegen deel bewezen. Je kan ze moeiteloos in je kroeshaar rollen en ze zijn erg comfortabel en makkelijk te gebruiken. Het probleem met dit type haarrollers is dat het eeuwen duurt om je haar te drogen. Vlogger Kayley Melissa klaagt erover in haar video en ze heeft steil haar, dus laat staan kroeshaar.

Magische Haarrollers in Natuurlijk kroeshaar

Ook vloggers met natural hair laten ons weten dat silicone haarrollers ons haar niet gemakkelijk laten drogen, ook al worden ze Magische Haarrollers genoemd. Vlogger Janae Mason, die naar mijn mening best goede resultaten kreeg, was er niet blij mee, volgens haar duurde het heel lang om haar haar te drogen. In een andere video is vlogger eVaniwithaV ook heel duidelijk over. Na 3 dagen air drying en twee uur onder de haar droger was haar haar eindelijk droog. Ze vond het resultaat mooi, maar ik kan het heel goed begrijpen dat het voor haar nooit meer hoeft.

Loc Haarkrullers voor kroeshaar, glad haar en locs

Als een ware natural heb ik me niet uit het veld laten slaan door geen enkele terleurstellende roller. En gelukkig niet. Uitendelijk ben ik dan ook geslaagd. Bij deze introduceer ik dan ook met veel genoegen de Loc curler, de roller waar elke vrouw van droomt!

Loc Curlers zijn de enige haarrollers die voldoen aan de eisen van vrouwen met kroeshaar, haar type 4C, Locs, krullen en zelfs steil haar. Ze zijn gemaakt van zacht, flexibel en hittebestendig schuim en geven je haar prachtige krullen! Hier is de lijst van eigenschappen waar deze fantastische Loc curlers aan voldoen. 

1. Ze zijn vederlicht

De eerste belangrijke eigenschap van Loc Haarkrullers is dat ze erg licht zijn. Nadat je ze in je haar hebt gerold, kun je bezig zijn met je dagelijkse activiteiten zonder het gevoel te hebben dat je extra gewicht op je hoofd draagt. Met lichtgewicht haarrollers kun je je haar zo lang laten drogen als je nodig hebt. 

2. Ze zijn super makkelijk in gebruik

Loc Curlers zijn heel makkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is een paar locs, een sectie van natuurlijk of steil haar en de haarkrullen oprollen tot aan je haarwortels. Buig vervolgens de uiteinden naar elkaar toe om een lus te maken om de haarroller te bevestigen! Het is echt supereenvoudig. 

3. Ze zijn flexibel 

Flexibele haarrollers zijn de beste rollers voor elk haartype. De flexibiliteit maakt de haarkrullers makkelijk te gebruiken en makkelijk te bevestigen.

4. Het trekt je haar niet uit

Schuim heeft een glad oppervlak dat niet aan je lokken trekt en je haar niet uitdroogt. 

5. Je kunt ermee slapen!

Gemaakt van flexibele schuim, zijn Loc Haarkrullers heel zacht en superhandig om mee te slapen. Dit zijn de enige haarrollers waarmee ik kon slapen, jeej! 

6. Ze geven je haar de perfecte krullen

Niet alle haarrollers kunnen locs en andere natuurlijke haartexturen de perfecte krullen geven, maar deze Loc Haarkrullers wel! Het enige wat je hoeft te doen is je haar te laten drogen nadat je je haar hebt opgerold. Het gebruik van Loc Haarkrullers is zo eenvoudig dat het gewoon niet mis kan gaan.

7. Ze zijn hittebestendig

Voor mensen met dik haar die meer dan een nacht slaap nodig hebben om hun haar droog te krijgen, zijn Loc Haarkrullers ook hittebestendig. Je kunt ze gaan föhnen om nog strakkere krullen te krijgen. 

Loc Curlers creëren volumineuze, opvallende krullen voor haar van alle texturen. Dus als je locs of kroes of glad haar hebt, hoeft je niet verder naar perfecte haarrollers te zoeken. Bestel vandaag nog Loc Curlers 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *