fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De nazorg voor valse vlechten, extensies en boxbraids.

Hallo,

Ik heb mijn haar de afgelopen 3 1/2 tot 4 maanden gevlochten, ik wil het niet echt weer relaxen. Ik geloof dat het grootste deel van het relaxen is uitgegroeid omdat mijn haar superkort was toen ik het had gevlochten. Ik ben zo bang om dit proces te starten, omdat ik niet eens weet hoe ik mijn haar in zijn natuurlijke staat moet gaan behandelen.

Natuurlijke haarextensies : Ik heb in mijn gedachten besloten dat ik het wil proberen. Ik heb een paar dames gezien die het mooiste natuurlijke haar hebben. Ik wil de chemicaliën echt laten gaan. Wat is de eerste stap wanneer ik mijn vlechten eruit haal? Welke producten of natuurlijke conditioners stelt u voor?

Hallo Medra,

Bedankt voor uw bezoekje en voor de vraag.

Ontdek uw eigen haar. En ik kan u beloven, met een beetje geduld, zult u uitvinden dat u prachtig haar heeft. Gefeliciteerd met uw beslissing om natuurlijk te blijven. Haal eve diep adem. U hoeft niet bang te zijn. Alles dat u gaat doen is voor haar dat u zo bewondert. Bekijk dit artikel om uw vlechten te verwijderen http://kroeshaar.com/2011/05/05/vlechten-zo-haal-je-ze-eruit/

Zodra u uw vlechten heeft weggehaald, zou ik u aanraden om een ​​diepe detoxbehandeling te doen met de Herbal Shampoo en de Detox Conditioner. Uw haar wordt verfrist en klaar voor de natuurlijke reis. Voor dagelijks vocht en om uw lokken te voeden zou ik aanraden om de Silky Shea Hair butter te gebruiken

 

Succes en meld aub als u het goed vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *