fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kan ik mijn haar vlechten met een verdunde haarlijn?

Hey Mireille

Hoe gaat het? Na een lange tijd. Hoop dat alles goed gaat. Ik heb een vraag jou. Ik ben negen bijna tien maanden post relaxer en zou mijn haar willen vlechten. Gewoon zes middelgrote cornrows. Mijn probleem is dat mijn edges erg dun zijn van de geleden overmattig gevlochten jaren. Ik heb mijn haar in 6 en een half jaar niet gevlochten. Ik wil graag vlechten zodat het mijn haar helpt beschermen tijdens deze overgansfase. Help alsublieft
Wat moet ik doen?

Hello T,
Het gaat goed.  Dank u voor het vragen en dank u voor de vraag.
Allereerst moet u weten dat vlechten uw haar niet moeten breken of dun moeten maken. Eigenlijk is vlechten een perfecte manier om uw haar te laten rusten en te laten groeien.

Het belangerijkste reden waarom vrouwen hun haar beschadigd raakt van het vlechten is omdat:

1. Het haar strak gebonden is.
2. En dit is het echt ergste, ze vlechten het haar nadat het haar net pas is verwerkt.

U kunt geen extensies toevoegen aan haar dat pas chemisch verwerkt is, omdat het haar alleen maar verzwakt is. Omdat u nu natuurlijk bent, is het niet echt uw probleem nu maar ik denk dat het de dader van uw verdunde haarlijn kan zijn.

Als u haarlijn gewoon dun is kan het haar weer groeien zolang de haarzakjes niet beschadigd zijn. Het beste dat u kunt doen om uw haarlijn weer te laten groeien is dat u uw haarlijn met rust laat en ervoor zorgt dat u het haar rond het haarlijn geen spanning geeft. U kunt uw haar nog vlechten, maar u moet ervoor zorgen dat uw haar helemaal niet strak gevlochten wordt.

Om spanning bij uw haarlijn te voorkomen is inplaats van het trekken in een vlecht het gewoon loslaten en borstelle naar de vlecht met een lichte olie veel beter. Bekijkt u de producten die speciaal zijn samengesteld voor het helpen oplossen van verdunnings problemen. Jamaican caster olie is ook vaak aanbevolen dus kunt u het ook proberen. Ik heb het zelf niet geprobeerd maar de beoordelingen zijn goed alhoewel ik niet zeker weet als het voor iedereen werkt.

Success en ik hoop dat u een super goeie feestdag mag hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *