fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Probeer Rijstserum in plaats van Rijstwater om je haar te laten groeien

Rijstserum in plaats van Rijstwater om je haar langer te doen groeien, sterker en zachter te maken

In de loop der jaren is rijst wereldwijd populair geworden en niet alleen als voedselingrediënt, maar ook vanwege de voordelen voor het haar!

Het is bekend dat water uit rijst eigenschappen bevat die het haar hydrateren en de haargroei stimuleren. Maar zelfs beter dan rijstwater, is rijstserum. Rijstserum bevat tal van mineralen, vitamines en aminozuren die geweldig zijn voor de hoofdhuid. Het bevat ook inositol (koolhydraat dat oppervlaktewrijving vermindert en het haar versterkt). Rijstserum is een serum met alle voordelen van rijstwater en zelfs minder stress. In plaats van te stressen om zelf rijstwater te maken, kun je gewoon rijstserum kopen en makkelijk gebruiken!

Rijstserum heeft heel veel voordelen. Als je haar droog is, snel breekt of langzaam groeit, is rijstserum misschien wel de remedie die je nodig hebt. Lees hieronder meer over de voordelen van rijstserum voor het haar!

  •       Stimuleert de haargroei

Het stimuleren van haargroei is een van de meest belangrijke voordelen van rijstserum. Rijstserum bevat eiwitten, aminozuren en antioxidanten die de gezondheid van je haar helpen te verbeteren. Hierdoor groeit het langer en wordt het dikker. Het masseren van het serum op de hoofdhuid stimuleert de doorbloeding en versnelt het proces.

  •       Geeft een gezonde glans!

Het aanbrengen van rijstserum op je haar zorgt voor natuurlijke glans. Dus na het wassen van je haar, doe een paar druppels in je haar en masseer in je hoofdhuid. Daarna kun je je haar stijlen en genieten van zachtm soepel, glanzend haar!

  •       Hydrateert je haar!

Om te voorkomen dat je hoofdhuid droog wordt, moet je het steeds hydrateren. Rijstserum is hiervoor het perfecte product. Wanneer je rijstserum op je haar aanbrengt, word je haar van binnenuit gehydrateerd en beschermd tegen kou, hitte en droogte.

  •       Vermindert eiwitverlies

Rijstserum bevat eiwitten, die essentieel zijn voor het haar. Wanneer je haar te veel eiwitten verliest, wordt het zwak en ongezond. Een behandeling met rijstserum geeft je haar de proteïne die het nodig heeft en vermindert het verlies aanzienlijk.

  •       Beschermt het haar

Rijstserum beschermt je haar en hoofdhuid tegen bacteriën en virussen. Het hydrateert ook je haar en beschermt tegen roos en luizen. Rijstserum bevat voedingsstoffen en antibacteriële eigenschappen die het haar beschermd en gezond houden!

  •       Behandelt het haar

Als je dun, droog of beschadigd haar hebt, probeer eens het rijstserum. Rijstserum dringt door in de schacht en hydrateert het haar. Als je een kleine hoeveelheid serum op je haarpunten wrijft, helpt het ook om de gespleten haarpunten te verbergen.

Hoe te gebruiken

  • Voor een dunne haarlijn, kale plekken of droge, jeukende hoofdhuid, doe een druppel serum op de nodige plekken en masseer het in.
  • Voor algemene gezondheid en hydratatie van je haar, voeg een paar druppels toe aan je leave-in product en stijl je haar zoals gewoonlijk.

Rijstserum is een van de beste producten die je voor je haar kan gebruiken. Bestel vandaag nog je rijstserum voor glanzend, gezond haar!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *