fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Silvana, van een verbrande hoofdhuid met gestraight haar, naar mooi, lang, gezond Kroeshaar

Hi beste mensen,
Mijn naam is Silvana en zit al een hele tijd in de groep, maar dit is de eerste keer dat ik iets hier plaats. Ik wil graag het volgende met jullie delen om zodoende anderen die ook natural willen worden, maar ook degene die reeds natural zijn te inspireren.
Ik heb jarenlang gestraight, maar 5 jaren geleden bleek dat elke keer, wanneer ik een touch up deed het zeer deed. Het gevolg was een verbrande hoofdhuid๐Ÿคญ. Ik was ervan bewust dat me hoofdhuid de straightย niet meer kon verdragen, maar wilde het niet opgeven en wel om verschillende redenen nl.:
1. Ik dacht dat gestraight haar all that was.
2. De pijn die ik ervaarde bij het uikammen van mijn kroeshaar(natuurlijk door het verkeerd te doen)
3. De creativiteit die kroeshaar vereist betreffende soorten kapsels, vooral met mijn type haar๐Ÿ˜€(wat achteraf bekeken toch niet moelijk is).
4. Mensen( ihb me nichtjes en close friends) die weigeren om voor mij te vlechten vanwege de volume van mijn haar๐Ÿ˜†.

Door de natural hair movement w.o deze groep ben ik meer te weten gekomen over kroeshaar. Na lang overwegen heb ik in december 2015 uiteindelijk het besluit genomen om natural te gaan en zeg met trots dat ik er geen spijt van heb๐Ÿ˜‰.

Onderstaand๐Ÿ‘‡ย enkele indrukken van mijn haar toen en nu๐Ÿ˜ƒ.

Groetjes๐Ÿ’•.

Shop bij WhatNaturalsLove.nl Voor de beste producten voor Kroeshaar, Vlechten en Locs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *