fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

African Black Soap verrijkt met Black Seed Olie voor Kroeshaar, Vlechten, Krullen, Locs en Box Braids

African Black Soap, ook bekend als Black soap is 100% Natuurlijk. Het wordt gemaakt van gedroogde bananen schillen, palm bladeren en cacoa pulp poeder. Hieraan worden verschillende boters en olien toegevoegd zoals kokosolie, shea en cocao boter. Een meer natuurlijke zeep basis bestaat haast niet.

De met de hand geoogste planten worden eerst in de zon gelegd om te drogen waarna ze tot as worden gemaakt in speciale klei ovens. De verse as wordt dan aan water toegevoegd en vervolgens gefilterd om het tot zeep te maken. Het roosteren van de gedroogde planten, geeft de diep donkere kleur, vandaar de naam Black Soap.

De verrijking met Black Seed oil en esetherische olien geeft Black Soap een extra dimensie. Black seed oil heeft een verzachtende werking op de huid, het verhelpt acne en verkalmt een geirriteerde huid.
De magische olie staat verder bekend om de anti-bacteriele en onsteking remmende eigenschappen, is rijk aan anti-oxidanten, vitaminen en mineralen, die helend zijn voor een droge huid, rimples en een verouderde huid.

Black Soap voor het gezicht:
De van planten afkomstige elementen geven Black Soap op een natuurlijke manier anti-bacteriele eigenschappen die acne voorkomen en zwarte vlekken oplichten. De bestandelen van de zeep dringen diep de huid binnen om onzuivere elementen te ontrekken. Op deze manier voorkomt Black Soap overtollige vetvorming bij een vettige huid, maar ook groei van onderhuidse bacterien die puistjes kunnen veroorzaken.

Black Soap Anti-aging effect:
African Black Boap is van nature rijk aan anti-oxidanten, vitamine A en E en polyfenolen. Deze ondedrdukken het vormen van vrije radicalen, die een verouderde huid veroorzaken.

Black Soap als Makeup Remover
De toegevoegde olien en boters, maken Black Soap tot een effective makeup reiniger.

Black Soap voor het lichaam
African black soap bevat behalve vitamine A and E ook ijzer waardoor het soepel en smooth is voor het lichaam.

Black Soap voor haarverzorging en tegen haarroos
Black soap is niet alleen een ideale shampoo, de anti-bacteriele en anti-fungal eigenschappen voorkomen haarroos en kunnen zelfs het probleem van haarroos verhelpen. Onze Zwarte Zeep voorkomt niet alleen het ontwikkelen van bacterien op de hoofdhuid, het verlicht ook een geirriteerde hoofdhuid.

In de WhatNaturalsLove.nl shop zijn er verschillende soorten black soap te verkrijgen. Welke kies jij? Ga naar de shop om Black Soap the bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *