fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De Video van Miss Black Hair Nederland, die haar hoofd kaal scheert

Ik begin het verhaal bij het begin. Waar het allemaal begon. Hier. Een man en een vrouw. En iedereen denkt dat dat Eva is maar Eva is niet de eerste vrouw die er was. De eerst vrouw die er was, dat was Mamaisa.

Een zware vrouw, die niet besloot om veilig in haar tuintje te blijven. En niet te pikken wat Adam zoal te bieden had. Ze ging weg uit haar tuin en het enige wat ze mee nam was water. Want misschien zou ze dorst hebben onderweg. Ze was zo (( )) en slim en wist he ik heb dorst, laat ik een slokje nemen. En ze nam een slok en daarin zag ze ‘met dit water kan ik veel meer. Ik kan dit uitbreiden, maar ik heb meer daadkrachtige vrouwen nodig. En God, die ook haar gemaakt had en haar ook beschermt op haar weg. Die gaf haar kracht. Die gaf haar een wapen om te doen wat nodig was. Dit verhaal gaat over black girl magic. Black girl magic zit in het haar. En met elke streng die ze eraf haalde liet ze kracht achter. Want het maakt niet uit wat ze zegt, of hoe je eruit ziet. Het maakt niet uit of mensen zeggen of je mooi of lelijk bent. Het gaat om de inhoud. Het gaat over de inhoud. Het gaat om wat je kan. Het gaat om de liefde die je durft te laten zien. Aan ieder. Want jij bent net als alle van vlees en bloed. Het maakt niet uit hoe het niet helemaal perfect is vanaf het begin. Wij zijn zwarte vrouwen. En alles wat wij doen dat groeit. Dat groeit. En daarom de mameisa zorgde altijd voor zichzelf maar ook voor haar kind.

Lees meer over Miss Black Hair Nederland of bezoek hun facebook pagina.

Haarproducten nodig? Kijk op WhatNaturalsLove.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *