fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Het geheim van mijn haar groei

Mijn haar is weer behoorlijk gegroeid. Toen ik laatst weer in Nederland was werd zo vaak tegen me gezegd, jeetje wat is jouw haar gegroeid zeg. En wow wat is jouw haar lang. 

Mireille Liong Long Braidlocs Curled
Mireille Liong Long Braidlocs Curled

Mijn haar is weer behoorlijk gegroeid. Toen ik laatst weer in Nederland was werd zo vaak tegen me gezegd, jeetje wat is jouw haar gegroeid zeg. En wow wat is jouw haar lang. 

Ik moet je eerlijk zeggen, zelfs ik ben verbaasd, want volgens mij doe ik helemaal niks speciaals. Wat ik wel doe deel ik graag. Hopelijk is het leerzaam en helpt het ook jou op weg naar lekker gezond lang haar of je nu een Afro, locs of vlechten draagt.

Het grote geheim achter de groei van mijn haar is mijn manier van KIS haarverzorging, Keep It Simpel. Ik gebruik geen 1000 producten, maar gebruik die paar producten die goed voor mijn werken wel consequent met vaste regelmaat.

Zonder te willen opscheppen of echt promotie te willen maken, moet ik gewoon echt zeggen, de haarproducten die echt perfect voor mijn haar werken zijn de Going Natural haarproducten. Ik gebruik geen andere producten dan de Going Natural producten.

Nu ik locs heb hoef ik alleen nog maar de Scalp Conditioning Spray regelmatig te gebruiken evenals de Tineke’s Healthy Hair Spray. Het is trouwens deze spray die mijn haar er echt bovenop heeft geholpen in een tijd dat ik super verdrietig en gestressd was. Mijn kapster blijft het zeggen en bestelt zelf met regelmaat de Tineke’s Healthy Hair Growth pray. Er zijn nu kleinere flesjes, samples verkrijgbaar mocht het voor jezelf willen uitproberen.

Mireille Liong Long Braidlocs Curled

Heb je geen locs, maar draag je regelmatig vlechten, dan raad ik deze producten ook van harte aan. De Scalp Conditiong Spray zal jouw vlechten zacht en soepel houden en ook jouw hoofdhuid goed beschermen tegen jeuk en schilvers.

Het haargroei programma

Heb je last van haaruitval en wil je echt jouw haar laten groeien, ben je daar echt serieus over en wil je ermee aan de slag, dan raad ik jou aan om je aan te melden voor het haar groei programma.

Dit is speciaal opgezet voor mensen met haaruitval en mensen die graag hun haar willen laten groeien. Het programma helpt jou om net als ik de juiste producten te vinden en deze consequent met vaste regelmaat te gebruiken.

Doe je mee aan het haargroei programma, dan krijg je namelijk om de ene maand een nieuw top haargroei product toegestuurd. Dit is niet alleen super voordelig, het is ook lekker makkelijk en houdt je tegelijkertijd scherp. Je hoeft er namelijk niks extra’s voor te doen. Het haargroei programma maakt het je super makkelijk een product consequent met vaste regelmaat te gebruiken. Je moet natuurlijk wel zelf meten, maar het programma houdt zelfs voor je bij hoeveel jouw haar is gegroeid. 

Het kost maar 14,99 per maand en je hebt er verder geen omkijken naar. Je hoeft zelfs geen bezorgkosten te betalen. Werkt het goed, dan kun je of ook nog het volgende product uitproberen of gewoon stoppen en doorgaan met dat ene product dat voor jou werkt.

Je kunt je hier aanmelden voor het programma. Mocht je problemen hebben met betalingen, stuur dan een mailtje naar info@kroeshaar.com.

Heb je interesse om te jouw haar te loccen of locs te kweken, vraag dan een Loc Consult aan via Alles over Braidlocs.

Voor het geval je niet meer kunt herinneren hoe ik begonnen ben. Zie de gallery. 

7 thoughts on “Het geheim van mijn haar groei

 1. Goedenavond
  Mijn naam is Titsia Asabina.
  Ik heb last van jeuk en schilfers op bepaalde plekken op mijn hoofd. En mijn haar is op enkele plaatsen ook dun geworden door t jeuken. Wat kan ik hier tegen gebruiken?

 2. Morning,,I’m woon in USA wordt ht ook hier verkocht??.heb echt wat nodig voor me haar want ht groeit is verschrikk dik Mr het breekt echt veel,,weet not waaraan het licht.ik gebruik nu healing oil producten Mr tog geen verandering.

 3. Greetings Mireille,

  Ben na vele jaren erg aan dreadlocks toe en wil.dat doormiddel van twisten doen geen rouleren of chemische producten die ze in bepaalde salons gebruiken nu vroeg ik mij af doet u ook dreadlocks zetten bij andere mensen? heb sinds jaren dat ik denk ga het vragen, stond voorheen ingeschreven ook ik vind soms dat de meeste er teveel voor vragen 300 euro en heb zelf eentje op proef gemaakt om te zien en moet zeggen is aardig goed gelukt maar dat is toch anders dab het hele hoofd 🙂 nu wil ik ze zo natuurlijk mogelijk maar wel de uitgroei bijhouden, hoop dat u mij kunt helpen de wijste manier te volgen hierin en qua producten 🙂
  alvast bedankt

 4. Beste Mireille,

  Ik heb in 2002 mij haar gerelaxt. Helaas was het niet goed gedaan,dus heb ik het nog 2x achter elkaar gedaan. Na een poosje zag ik dat mijn haar begon uit te vallen. Mijn haar aan mijn rechter slaap was helemaal uitgevallen, het haar in het midden was ook uitgevallen maar ook kaal. Het haar in het midden die groeide een beetje dicht, maar na een poosje groeide het niet meer dicht tot de dag van vandaag. mijn haar wordt wel lang , maar ik heb echt een kale plek in het midden van mijn hoofd wat mij heel erg verdrietig maakt. Ik heb van alles geprobeerd. Ik had zelfs een paar spullen bij u besteld. Ik ben bij de dermatoloog ook geweest. Ik had vroeger dik en vol haar haar, nu is mijn haar dun en futloos geworden. Ik heb mij laten vertellen dat mijn haar haarzakje zwaar beschadigd is. Ik heb verder heel droog haar wat ik ook doe. Als ik mij haar kam valt het heel erg uit. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Mireile aub ik heb hulp nodig!!!!!!!! Wat voor spullen kunt u mij aanraden en is er wat aan beschadigd hoofdhuid te doen? Ik heb meestal vlechtjes, twist (out) of afro. Ik heb sinds 2002 niet meer gerelaxt

  Alvast bedankt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *