fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

15 Jaar Kroeshaar.com wordt gevierd met gratis producten en meer

Gratis oorbellen ivm 15 jaar Kroeshaar
Gratis oorbellen ivm 15 jaar Kroeshaar

Het heeft even op zich moeten laten wachten, maar we zijn er klaar voor een hopelijk jullie ook: de viering van 15 jaar Kroeshaar!

Afgelopen maart was het dus 15 jaar geleden dat het allereerste boekje over kroeshaar is uitgekomen. Sindsdien is er echt heel wat gebeurd, maar voordat we beginnen met een recaputilatie, vertel ik graag hoe we samen het feest kunnen inluiden.

Twee van de drie stappen om het feest in te luiden zijn eigenlijk al ingang gezet.

Kroeshaar.com en WhatNaturalsLove.com
Behalve dat er wordt gewerkt aan een nieuw jasje voor Kroeshaar.com hebben jullie ook een compleet nieuwe store gezien WhatNaturalsLove.com. Na een jaar experimenteren is de marktplaats een feit.

Vanaf nu kun je niet alleen de Going Natural Hair Care producten bestellen bij WhatNaturalsLove, maar zal je ook alles wat jouw haartjes begeren kunnen bestellen. Bijna elke week worden er nieuwe haarmerken toegevoegd in deze one-stop shop voor Natural Hair, Black Beauty en Diaspora Fashion. Blijf dus kijken!

America’s Next Natural Model
Dit jaar is het dubbel feest want ook America’s Next Natural Model is jarig. Deze verkiezing is namelijk 10 jaar! Om dit te vieren is de hoofdprijs van America’s Next Natural Model 2018 een foto en video shoot in de Feng Shui Garden in Suriname! Prachtig of niet? Ik ben hier echt super enthousiastover en hoop jullie ook.

Ik hoop daarom echt van harte dat jullie allemaal meedoen, meestemmen, commentaar geven en delen!

Gratis Actie!!!
Als laatst, maar zeker niet, absoluut niet het minst, zijn de weggeef acties. Het is zoeken passen en meten geweest want tegenwoordig liggen de verzendskosten naar Nederland algauw tussen de $14 en $22 dan heb je het nog niet eens over handling dwz verpakking, ophaaldienst, labels enzo, maar gelukkig heb wel een regeling kunnen treffen waarvan ik hoop dat jullie het kunnen waarderen.

Ook als je buiten de US woont kun je meedoen aan de gratis producten actie. Het enige wat je hoeft te betalen zijn de verzendskosten. Die zullen nooit meer bedragen dan $22.

Gratis Cowrie Shell Oorbellen
Dan is de vraag, wat geef je weg? Dat is niet zo moeilijk. Via likes, maar vooral door jullie commentaar kan ik opmaken wat jullie leuk vinden en wat jullile graag zien. Daarom is commentaar zo belangrijk. Wat jullie leuk vinden, waar jullie commentaar op geven, dat ga ik gratis weggeven!

Het eerste kado dat ik met alle graagte deel zijn deze cowrie shell oorbellen. De mooie symboische schelpjes worden bijeen gehouden door glanzend verguld metaal. Een super mooie combinatie passend bij elk kapsel, bij elke outfit en gelegenheid.

Graag geef ik echt elk lid en vooral degenen die er vanaf het begin bij zijn geweest een gratis kado, maar de voorraad is natuurlijk beperkt en op is op.

Wil je er dus zeker van zijn dat jij een van deze kados ontvangt voor ons 15 jarig jubileum, zorg ervoor dat je echt meteen besteld.

Bij deze de link waar je de oorbellen gratis kunt bestellen:

Cowrie Shell Earrings that never fade or go out of Style Special

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *