fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Dreading up; Update 5 maanden Braidlocs

Ik ben inmiddels al 5 maanden overgegaan op dreadjes. Het bevalt me uitstekend. Ik snap niet waarom ik niet eerder de overstap gedaan had enfin. Mijn haar voelt gezond aan en het ziet er ook gezond uit.

 

Moreen haar Braidlocs
Ik kreeg tot nu toe veel meer complimenten dan voorheen. Ik moet helaas constateren dat het voornamelijk brothers zijn die het niet echt zien zitten, ach ja who cares gelukkig zijn er nog genoeg die me beladen met complimenten aangaande mn locs daarnaast zijn het de sisters, Big up for the sisters who are very supportive.

Ik ben nu in Suriname en merk dat dit klimaat uistekend is voor mijn haar groei, structuur en sterkte. Smorgens lekker onder de douche met mn koppie klein beetje Cocosolie in het vochtige and there i go. Its just a wonderfull feeling, het voelt lekker zacht en soepel uit. ik hoopte hier (voornamelikk parbo en Nickerie) veel meer vrouwen met natural te zien, helaas. Het is wel opvallend dat men hier zeer creatief is met de extensions and the weaving. De tijd was natuurlijk te kort om een objectieve mening te kunnen. Just a waarneming. Terug naar mijn haar. Zoals ik al eerder zei is dit tropisch klimaat heel goed voor het haar. Het groeit en bloeit just take a look. Ik heb het hier ook weer moeten locken.

Moreen haar Braidlocs

In Nederland ervaar ik het anders. Eerlijk gezegd had ik verwacht dat ik na een tijdje toch zou balen en weer een pruik op zou zetten. Ik voel me nog steeds vrij en blij en heel erg gelukkig met mn keuze. Ondanks mn vlotte haargroei en de blijschap om in Suriname te zijn wordt mn verblijf wel getekend door mn ziekte Lupus. Ben sneller moe en beroerd. Gelukkig voor mij heeft heeft mn weerstand geen invloed op mijn haargroei hetgeen in het verleden wel het geval was. Next time more about it.

Terug in Nederland merk ik duidelijk het verschil mijn haar voelt iets stroever aan. Ik heb een kleine sprayfles gekocht gevuld met water en spray het haar op gezette tijden. (het voelt echt heerlijk aan). Het haar voelt daardoor lekker zacht en soepel net als in Suriname.

3.braidlocs moreen

Beautyfull

people this is all for now. SA big and happy shout to yall.
Odi Odi.
When a new day begins, dare to smile gratefully Steve Maraboli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *