fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Maandag 5  PM Alles over Braid Locs Live on Facebook

Overweeg je jouw haar, dat van jouw kind te loccen of heb je gewoon vragen over locs in het algemeen, volg mij dan op maandag 5 pm op facebook live.Nicole Dickson, een natural hairstylist met meer dan 20 jaar ervaring, gaat demonstreren hoe je braidlocs kunt bijhouden en samen beantwoorden alle vragen over braidlocs.

girl with braidlocs

Nicole draagt al 19 jaar traditionele dreadlocks waarvan de laatste drie free formed. Ikzelf draag nu al 5 jaar braidlocs en ik kan je alles vertellen van de fouten die ik heb gemaakt tot en met hoe je jouw haar het beste kunt verzorgen.

Kids, boys and girls

Heb je vragen over kinderen en locs dan kun je die ook stellen. De ervaren loctitian heeft het haar van haar dochter geloct toen deze 5 jaar joing was. Jalyssa nu 13 jaar oud met braidlocs tot over haar schouders, is blij met haar haar en doet wel eens haar shows.

Braidlocs zijn in alle gevallen, om meerdere redenen een veel betere keus voor kids dan valse vlechten. Locs zijn namelijk de meest natuurlijke manier om kroeshaar ongestoord lang te laten groeien. Het invlechten en eruit halen van valse haar is stress voor elk haar, laat staan van dat van een kind.   

Tune dus in voor deze life sessie van Facebook live op de fan page van Going-Natural: https://www.facebook.com/goingnatural11/

Als voorproefje kun je een kijkje nemen op de site https://going-natural.com en mijn youtube channel youtube.com/MireilleLiong.  Vergeet je niet te abonneren.

Producten

De producten die we gaan gebruiken zijn de Going Natural Herbal Shampoo, the Loc Glove, the Scalp Conditioning Spray and the Tineke’s Healthy Hair Growth Spray. Al deze producten zijn in de aanbieding omdat ook de shop niet alleen Keti Koti maar ook 4th of July viert. Ga dus snel en bestel op https://whatnaturalslove.com/collections/going-natural-hair-care

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *