fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Zo maak je krullen in Kroeshaar

Ben jij van nature ook gezegend met Kroeshaar? En heb jij eigenlijk geen idee hoe je die het best kunt verzorgen? Het verzorgen van Kroeshaar hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als je maar de juiste producten gebruikt ervoor. Het is eigenlijk jammer dat er heel weinig vrouwen zijn die hun Kroeshaar goed verzorgen, het durven te behouden in zijn pure vorm en trots kunnen rondlopen met hun mooie en gezonde Kroeshaar.

 

Als vrouw die ook Kroeshaar heeft, heb ik voor jullie een heel goede oplossing. Ik ben de producten van ‘Going-Natural’ tegengekomen en gebruik ze zelf al een poosje. Ik kan zeggen dat ik meer dan tevreden ben met deze producten. In dit artikel zal ik zelf uitleggen hoe je krullen kunt maken in jouw Kroeshaar met deze producten. Door het maken van krullen in jouw haar kun je nu echt genieten van jouw eigen haar en hoef je geen pruiken, haarstukken etc. meer te gebruiken. Je bespaart dus ook een hoop geld. Investeer liever regelmatig in de producten van ‘Going-Natural’.

going natural hair products full packagel

Het maken van de krullen:

Wat je zeker eerst zou moeten doen is ervoor zorgen dat je haar schoongewassen is. De beste manier om jouw haar goed te wassen is door het op te delen in 6 of meerdere delen. Hierna kun je het haar van elk deel met je vinger draaien om ervoor te zorgen dat je geen klitten krijgt. Een favoriete shampoo van mij is de Herbal Shampoo Almond van ‘Going-Natural’. Dit vanwege het effect dat het op mijn haar heeft en het heeft een laag sulfaat gehalte.

De producten die je nodig hebt voor het aanbrengen van krullen in het haar zijn: Going-Natural’s Herbal Shampoo Almond, No More Knots Detangler, Silky Shea Hair Butter and Herbal Gel, haargespen, een spuitkan gevuld met water, Tangle Teezer (borstel) en uiteraard je vingers!

Nadat je haar schoongewassen is en verdeeld is in 6 delen, dan kun je aan de slag. Elk deel haar kun je weer in 2 of 3 delen opsplitsen afhankelijk van hoeveel haar je hebt. Breng dan een hoeveelheid Silky Shea Hair Butter of Herbal Gel aan per deel door het van boven naar beneden te wrijven in het haar. Het is handig om een spuitkan met water bij de hand te hebben, in het geval je haar droog wordt. Dat hoeft natuurlijk niet het geval te zijn, want elk haartype verschilt. Je kunt ook zelf bepalen welke van de twee producten je meer wilt gebruiken, afhankelijk van het effect dat je wilt op het haar. Gebruik daarna de speciale borstel om mogelijke klitten eruit te kammen en om de producten goed te verspreiden in het haar. Hierna zal je al duidelijk krullen zien in het haar. Neem elk krul en rol het om je vinger om het meer te accentueren. Afhankelijk van jouw haartype moet je de krullen misschien nat maken met water en ze nogmaals rollen om je vinger, als je niet tevreden bent met het resultaat. Uiteindelijk zou je daarna onder een droger moeten zitten voor het beste resultaat.

Zo maak je Krullen in Kroeshaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *