fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Suriname’s eerste Natural Haar Opleiding

Wil je geld verdienen met vlechten? Volg dan de Natural Hair Opleiding. Ben je super getalenteerd als het gaat om haar en wil jij op een professionele manier geld verdienen als kapster? Geef je dan op voor de Natural Haar opleiding die de volgend maand  in juli begint.  

Voor vrouwen en mannen die getalenteerd zijn, heel goed kunnen vlechten en soms zelfs al wat bijverdienen met het vlechten van haar, is er nu de mogelijkheid om hier letterlijk je werk van te maken.

De Natural Haar opleiding gaat structureel in op het verzorgen van haar en leert hoe je de laatste technieken uit Amerika kunt gebruiken om het haar van klanten in optimale conditie te brengen en te houden.

De opleiding duurt vier weken. Geslaagden krijgen een officieel certificaat en de kans bestaat dat je meteen aan de slag kunt in een nieuwe haar salon. De prijs voor de vier wekelijkse opleiding bedraagt SRD 2,000.

Geef je op via Whatsapp nummer 8777 448

Opleiding tot kroeshaar deskundige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *