fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

What Naturals Love Videos over kroeshaar, verzorging en meer

Op verzoek begin ik deze week eindelijk dan video serie in het Nederlands. Na een enquette op facebook is het duidelijk dat de meesten van jullie het liefst informatie in het Nederlands willen. Nu your wish is my commend, dus ga ik graag van start.

Meer dan over haarverzorging is deze video serie ook bedoeld om onze haar geschiedenis met jullie te delen. Ik heb namelijk gemerkt, dat er nog steeds veel onwetendheid is als het gaat om haar dus hopelijk kan ik ook op deze manier mijn bijdrage leveren.

Over het programma

Het video magazine zal uit drie delen bestaan. In het eerste onderdeel komt een stukje haargeschiedens aanbod, vervolgens beantwoord ik een vraag over haarverzorging en als laatst but not least geef ik een gratis product weg, gesponsord door WhatNaturalsLove.com. Kijken dus!

De uitzending

Om het programma toegankelijk te maken voor een ieder zal het vooraf opgenomen worden om vervolgens te worden geplaatst op youtube, kroeshaar.com, Whatnaturalslove.nl en uiteraard op facebook alwaar we een watch party zullen plannen. Elke zondag 2 pm.

Dit programma is geen one way street. De bedoeling is interactie. Graag zie ik dus jullie vragen te gemoet. Niet alleen in het commentaar, je mag ze ook mailen. Alles wat te maken heeft met de verzorging van kroeshaar en producten ben ik bereid te behandelen.  

Verrassingen

Aangezien het seizoen van festivals is begonnen kan er af en toe ook een live uitzending zijn. Heerlijk haar verhalen raporteren vanuit verschillende hoeken. Hier alvast een voorbeeld.

Op BAM Dance Africa, het jaarlijkse evenement rond Memorial Day Weekend, vroeg ik mensen over de naam dreadlocks. Het is hier waar ik ben begonnen met kroeshaar te fotograferen. Voor de beste videos van de afgelopen dagen zie: https://going-natural.com/videos

 

mireille locs

Voor haarproducten kijk op https://WhatNaturalsLove.com, de one stop shop voor naturalistas met haar, beauty en fashion van de hele wereld. 

2 thoughts on “What Naturals Love Videos over kroeshaar, verzorging en meer

  1. Hai,
    Mijn complimenten aan jou. Bij mijn eerste bestelling ging er wat fout. Fantantisch hoe jij dit hebt opgelost binnen een dag .Chapeau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *