fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Een tip voor een makkelijk maar mooi alledaags kapsel

De tip komt van Jamin Latoya. De zelfverzekerde natural schreef het volgende op facebook en ik kon het niet laten om te delen. Wat vind jij van het kapsel? Als ik geen zin heb me haren te doen doe ik het zo. Grote twist maken en een paar haar pennetjes erdoor.

 De tip komt van Jamin Latoya. De zelfverzekerde natural schreef het volgende op facebook en ik kon het niet laten om te delen. Wat vind jij van het kapsel?

Als ik geen zin heb me haren te doen doe ik het zo. Grote twist maken en een paar haar pennetjes erdoor. Eerste keer toen ik het deed waren de meningen verschillend. Andere vonden een ‘t een oma kapsel andere vonden ‘t mooi. Persoonlijk vind ik het een normale haarsrijl. Gemakkelijk. Maar als een man zegt dat het mooi staat is, kun je zeker van zijn dat het mooi is. ??? Dus dit is me dagelijkse kapsel.

Flat twists Jamin Latoya

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *