fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Wat wil jij voor 2018?

Het afgelopen jaar ben ik vooral bezig geweest met herstructeren van de site. Met de Going Natural haar show, de trip naar Kuralicious, Curacao en uiteindelijk Suriname en Miss Kroeshaar was het zo druk, dat er ook haast geen tijd was voor mijn youtube channel of Facebook live. Dus voor ik verder ga, laat ajb weten wat je graag op mijn youtube channel wil zien dit jaar. Of het nu haar vragen zijn of vragen over New York, ik hoor het graag. Het wordt jouw channel, maar dat kan alleen als je ook meedoet.

photo studio From Us By Us
photo studio From Us By Us

Mijn studio is namelijk af en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Laat dus weten wat je wil zien in 2018 en mocht je ooit een keer in New York zijn, neem dan contact als je wil dat ik ook voor jou een mooie foto shoot of video reportage kan maken.

Hoewel Going-Natural.com nog niet helemaal af is, is het het sociale gedeelte wel al werkzaam en ik hoop dat jullie je massaal aanmelden. Het gehele jaar door zal ik daar foto’s en videos uploaden. Je kunt je hier aanmelden. 

Zie een voorproefje en bekijk de 10 meest bekeken videos van onze facebook page van het afgelopen jaar. Ook heb ik foto’s van mijn trip naar Wageningen in Suriname gepost. Ik ben benieuwd wat je daarvan vindt.

Uiteraard konden haar foto’s niet achterblijven dus ook foto’s van de allereerste America’s Next Natural Model en de laatste videos indien je die nog niet hebt gezien.

Dan zijn er nog aanbiedingen te over in de webshop en de shipping is maar 6,95. Als ik je was zou ik nu snel Tineke’s haar groei spray bestellen, want ze gaan hard. Het is 2 euro goedkoper nu en je kunt beginnen om jouw krulletjes de beste start ooit te geven. Het voorkomt niet allen dat je haar uitdroogt in de winter, het laat ook je haar groeien!

Tot mails!

America's Next Natural Model Tiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *