fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Vrijwilligers, ik heb hulp nodig!

Wie wil mij helpen? Voor een aankomende crowdfunding om de FromUsByUs.com marktplaats serieus te lanceren, heb ik wat hulp nodig. Ik kan nog niet alles uit de doeken doen, behalve dat het super leuk wordt met gifts uit de Surinaamse Diaspora!

 Ben je goed met social media, heb je veel vrienden/vriendinnen, liggen contact leggen en recruiteren in jouw aard en heb je een goede internetverbinding, stuur mij een mailtje! We zullen via google hang out, facebook messenger of whatsapp communiceren. Ik heb jouw hulp echt hard nodig al is het maar voor een dag of een paar uurtjes. Langer mag natuurlijk, maar jouw hulp wordt zeer gewaardeerd. Ik kijk uit naar jouw mailtje! info@going-natural.com

in brooklyn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *