fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Waarom ik Miss Kroeshaar organiseer en er volledig achter sta

Naar aanleiding van een enkele negatieve reacties op de aankomende Miss Kroeshaar verkiezing meen ik te moeten motiveren waarom om dit ik dit evement organiseer en waarom ik voor de volle 100% hierachter sta.

Om te beginnen is Miss Kroeshaar een verkiezing om Suriname’s Next Natural Model te kiezen met het doel bewustwording te kweken voor haar issues van de Creoolse vrouw in de hedendaagse maatschappij.

Maar liefst 73% van de Creoolse vrouw heeft last van haarbreek en haaruitval. Dit komt door slechte verzorgings gewoonten die het gevolg zijn van het feit dat kroeshaar kapsels zoals dreadlocks en Afro’s, die heel natuurlijk zijn voor dit haartype, maar niet geaccepteerd zijn in de werksfeer noch op scholen.

Met de Miss Kroeshaar verkiezing hopen wij op een positieve inspirerende manier deze issues te belichten en bewustwording te kweken want zolang onze kapsels niet algemeen geaccepteerd worden, zullen we blijven struggelen met de gezondheid van ons haar en dat is waar het om gaat.

Hoe je het ook keert of draait, de zwarte mens is het enige volk ter wereld dat niet het recht heeft het door god geschonken haar op een natuurlijke manier te dragen. Vandaar de Miss Kroeshaar verkiezing.

Ik hoop van harte dat heel Suriname dit evenement ondersteunt en op 25 november komt naar de Feng Shui Garden aan de Commissaris Weijtingweg 154. Het is van 4 tot 7 uur. Maakt niet uit wat voor haartype je hebt, wij hebben jouw ondersteuning nodig en hopen je te inspireren met waanzinnig prachtige kapsels en een leuke show.

Een voorproefje zal te zien zijn in de allereerste uitzending van Top 40 TV waarin vijf kandidaten een tipje van de sluier zullen oplichten,

Voor inschrijvingen en kaartverkoop kun je terecht bij Stichting Cocon bij de Maria school aan de Verlengde Keizerstraat 92. Het telefoonnumer is 873 48 71.

 

waarom miss kroeshaar video
miss kroeshaar 2017 flyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *