fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Info over Miss Kroeshaar; Suriname’s Next Natural Model 2017

Na een oproep hebben meer dan 100 modellen gereageerd op de post om mee te doen aan Miss Kroeshaar 2017, Suriname’s Next Natural Model. Bij deze de volledige info. 

De allereerste Suriname’s Next Natural Model wordt gekozen op de Sabi Wiri Dei  van 25 november in de Feng Sui Garden van 4 tot 6 uur.  De verkiezing wordt gesponsort door Going-Natural.com, ook sponsor en oprichter van America’s Next Natural Model . De bijdrage om mee te doen aan de verkiezing is 50 srd.

Wat kun je winnen:

  • Een gratis foto shoot met Mireille Liong
  • Internationale bekendheid: Een feature op de grooste Black hair social media netwerken, comgoing-natural.com, de facebook groep en de Going Natural fanpage.
  • Hoofdprijs: 500 SRD!

Regels:

Dames van alle leeftijden mogen meedoen.

Alle haar lengtes en alle haartypen mogen meedoen, zolang het echt en natuurlijk haar betaamd. Het haar mag niet ingevlochten, geweaved, gestraight of glad getangd zijn. Verder mag natuurlijk haar op allerlei manieren: locs, Afros, kwiekwie ba, twists, twist outs, bantus en noem maar op!

Wat is belangrijk: Dat je vlot bent, een mooie, positieve uitstraling hebt, creatief bent met haar en dat je liefde voor kroeshaar uitstraalt. Iedereen kan wel roepen ik houd van mijn haar, maar wij willen het niet horen, wij willen het zien! In jouw creativiteit en hoe je omgaat met jouw haar.

Wil je mee doen? Lees goed!

De eerste 10 modellen die zich inschrijven voor Miss Kroeshaar komen op de TV! Ze zullen te zien zijn in de allereerste uitzending van de top 40 op 17 november. 

Modellen die mee willen doen kunnen zich inschrijven en betalen bij:

Stichting Cocon van 8 am – 3 pm

p/a Maria school

Verl. Keizerstraat 92

Tel:  873 48 71

 

Ook het publiek kan terecht bij Stichting Cocon voor kaartverkoop. Toegangskaarten kosten 35 SRD.

Stichiting Cocon van 8 am – 3 pm

p/a Maria school

Verl. Keizerstraat 92

Tel: 457 55 86
bridal tiara crown for natural hair 2 braidlocs
De Tiara is verkrijgbaar bij WhatNaturalsLove.nl, de shop voor Black Hair producten en Diaspora Fashion

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *