fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Deze Deep Conditoner geeft Super gedefinieerde krullen en een geweldige glans!

Cornelly H Lienga uit Paramaribo is een van de actiefste leden van de groep Kroeshaar Enzo op Facebook. Met liefde voor Black Hair‎ laat ze vaak zien hoe je de prachtigste kapsels kunt maken met kroeshaar. Een inspiratie voor vele dames die ik jullie niet kon onthouden. Zeker niet nu ze ook fan is van de Going Natural Haarproducten.

Over de Going Natural Deep Conditioner zegt ze het volgende: Deepconditioning:? Going Natural Deep Conditioner .Ik gebruik deze DC al een tijdje en het werkt ?20 minuten laten zitten en vervolgens uitspoelen. Het geeft me Super gedefinieerde krullen en een geweldige glans.?

Op de vraag: Blijven die krullen ook als dat haar droog is? gaf Cornelly het volgende antwoord:

Zal van je haar afhangen en wat je ermee doet. Na het wassen kam ik mijn haar niet uit.Ik doe de LOC methode en twist /vlecht gelijk .Mijn krullen blijven wel.

De L.O.C methode is een afkorting voor de volgorde waarin haarproducten worden gebrukt: Liquid, Oil, Cream, dus vloeibaar, olie en cream. Hoewel de methode L.O.C en L.C.O vaak gebruikt wordt in de Natural Hair gemeenschap, werkt het ook goed voor dames die relaxen.

Op de vraag of ze “dogla” is antwoordde ze: “Neen…”niet dogla’s” kunnen ook mooi haar hebben hoor”.

Instructies: Was je haar met de Going Natural Herbal Shampoo. Doe dan vervolgens de deep conditioner op handdoek droog haar. Doe dit per deel en kam de conditioner door het haar.

Wil je het ook proberen, bestel dan nu met korting bij de nieuwe marktplaats: Going Natural Special Start

gedifineerde krullen in kroeshaar cornelly1

Cornellie heeft ook een facebook page. Je kunt haar volgen op The-Nhair-Queen-Cortje. Bestel de Going Natural Deep Conditoner nu op FromUsByUs, de marktplaats voor Kroeshaar producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *