fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Twist Out Definition vs Curl Definition

Wat je nodig hebt is schoon gewassen haar, liefst ook geconditioned, heel veel product en heel, heel erg veel geduld. Je moet namelijk het product, heel veel er van, goed door het haar kammen. Dat gaat natuurlijk niet in een keer, je moet het in delen doen.

Zelfs als jouw haar niet lang genoeg is, is dit tergend vermoeiend, geloof me, ik heb het persoonlijk gedaan, toen mijn haar nog nek lengte was.

Als het spul dan eindelijk helemaal echt goed door jouw haar is, moet je het nog laten opdrogen. Dat betekent met een baddoek om de schouders want het spul lekt natuurlijk, maar dat niet alleen. Het opdrogen van kroeshaar kan uren duren, als het zo vol haarproducten zit, zeker als je geen droogkap hebt. Als je dan een droogkap hebt gaat opdrogen sneller maar dan zakken de krullen weer in elkaar.  Herkennen jullie dit?

Wel dit alles is de reden dat ik de Twist Out jaren geleden heb uitgevonden, toen het nog geen naam had. Ik had er absoluut het geduld niet voor om uren lang met mijn haar bezig te zijn voor een soort curly-look, die maar een halve dag blijft zitten. Als je gaat slapen vervormen de krullen natuurlijk weer en de kans bestaat dat het haar boordevol resten zit, als je niet de juiste producten gebruikt hebt. Nee, voor mij was de maat na een keer  proberen al vol.

twistout kroeshaartwists in kroeshaar Black Hairtwistout kroeshaar frpage2

Ongeduld lijkt in deze een schone zaak. In plaats van mijn haar los te laten ben ik mijn haar gaan twisten. Deze twist out is de allereerste twist out die de ronde heeft gemaakt op het internet. De foto’s zijn genomen door Keston Duke in 2005.

curl definition going naturalcurl definition going natural2curl definition going natural

Jaren later besloot ik curl definition weer een kans gegeven. Het is toen beter gelukt en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Niet alleen was het beter gelukt, ik heb ook foto’s genomen. Zie hier de foto’s van 2009.

Toch bleef de twist out voor mij de winnaar: makkelijker te maken, sneller te doen en langer houdbaar. Zo werd ik ook de twist out master.

Toen ik mijn producten ontwikkelde konden producten voor een perfecte twist out natuurlijk niet ontbreken: Mix de Going Natural Silky Shea Haarboter met de Kruiden Styling Gel en viola, de perfecte combinatie voor twist out curl definition. Bij deze de videos om varianten te zien van de twist out master. Een ding is zeker, deze methode werkt! Of je nu 4C haar hebt of meer krullend haar, de Going Natural producten zullen jouw krullen tot hun volste recht laten komen!

Mocht je het te proberen, vergeet niet ons foto’s te mailen.

Adenike is een van de kapsters die de twist out heeft geperfectioneerd. Zie haar aan het werk.

Hoe ik op tot het laatst voor ik ging lokken, de easy twist out deed.

Ook Cherelice heeft een hele mooie strakke twist out kunnen maken met de Going Natural Haarproducten: Video en foto’s van Cherelice’s Twist out met de Going Natural Haarproducten

Alle producten zijn verkrijgbaar in de Kroeshaar Webshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *