fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Ga mee naar Kuralicious, het Natural Hair Fest op Curacao

 

Kuralicious groepOrganisator Marlynella met de natural hair groep 

Na een internationale tour langs Parijs, Brooklyn, NY en Paramaribo, zal Going Natural, de hoofd presentatie verzorgen op  Kuralicious, een Natural Hair, Health & Beauty Fest op Curaçao.

Kuralicious Natural Hair, Health & Beauty Fest is een uniek evenement dat voor het eerst op het kleurige eiland zal worden georganiseerd.

Marlynella Conception, initiatiefnemer van dit evenement, raakte geinspireerd door haar dochtertje van vijf die voornamelijk voorbeelden ziet van meisjes met vals en ingevlochten haar. Met het doel een groter publiek te informeren over de verzorging van kroeshaar, de veelzijdigheid en de kapsels en wat er allemaal mogelijk is, heeft zij doelbewust Kuralicious opgezet. 

Behalve de hoofd presentatie “Slecht haar Ontworteld” die verzorgd zal worden door Drs. Mireille Liong bekend van going-natural.com, zullen er ook workshops en master classes aangeboden worden. Kappers, specialisten en ondernemers van de eilanden tot en met Amerika zullen vertegenwoordigd zijn, wat het evenement een internationale flair geeft.

De aandacht zal gericht zijn op het nieuwste op het gebied van haarverzorging, kapsels, haarproducten en opkomende trends.

Sabine Bellevue, eigenaar van Sabine’s Hallway Natural Hair Salon in Brooklyn, met bijna 30 jaar in de natural haarwereld, zal workshops en master classes verzorgen.

Naast het introduceren van de haarproducten lijn zal Going Natural ook demonstraties en workshops verzorgen waarin praktische tips, ideeën, haarstijlen aan bod komen.

Het wordt een dag vol van kroeshaar workshops, verschillende lokale ondernemers met stands, haarprodukten voor kroeshaar, een kinderhoek, een modeshow en veel meer….

Naturals en mensen die overwegen om hun natuurlijk haar te laten groeien mogen dit niet missen!

Kuralicious Natural Hair, Health & Beauty Fest

September 10, 2017 
10:00AM – 5:00PM Kura di Arte

Info :kuraliciouscuracao@gmail.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *