fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De Going Natural Hair Show Video; Kapsels voor krullen en kroeshaar

going natural hairshowDat Brooklyn, New York de hoofdstad is van kroeshaar wist je waarschijnlijk al. In deze stad is zijn alle ontwikkelingen begonnen waar we nu profijt van hebben. De allereerste loc salon gevolgd door vlecht kapsalons, de kappers en de oneindige variatie van kapsels, zijn hier begonnen. Het enige wat mistte was een haar how om deze historie te gedenken en te vieren. Die haar show is er nu en ik ben super trots dat het de naam de Going Natural Hair Show draagt!

 going natural hairshow 2017

Dit jaar is het er weer. Je bent van harte uitgenodigd op 4 juli in Commedore Barry Park in Brooklyn, NY. Bekijk de video en ik weet bijna zeker dat je het niet zou willen missen dit jaar. Ben je een kapsalon styliste of model en heb je interesse om mee te doen, meld je dan aan via going-natural.com.

 

De Going Natural Haarproducten nu ook in Nederland

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *