fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Going Natural Haar Demonstratie bij Dio Video

Krullen met going natural haarproductenVorig jaar heb ik met de Going Natural haarproducten een een demonstratie mogen doen bij Dio in Suriname. Sowieso was het fantastisch om te doen en het feit dat het Cherelice, het prachtige model met zulk mooi kroeshaar dat haar foto, de wereld is overgegaan, maakte het letterlijk nog mooier.

Cherelice heeft niet gewoon een prachtige bos haar, ze heeft een bos haar met verschillende type kroeshaar zoals velen van ons dat ook hebben. Een extra voordeel was dat Cherelice haar moeder, die door toedoen van Cher kroes is gegaan, zelf ook de producten kon uitproberen. Met haar als model, kreeg ik haar moeder dus als extra en kon ik heel goed laten zien dat de Going Natural haarproducten perfect zijn voor verschillende typen kroeshaar en krullen. Aangezien ik nu zelf braid locs heb, kon ik natuurlijk ook aantonen hoe Going Natural werkt op dreadlocks.

Wij alle drie hebben we ons haar gewassen met de Going Natural Kruiden Shampoo. Cher en haar moeder hebben daarnaast ook de Going Natural Deep Conditioner gebruikt evenals No More Knots en de Going Natural Silky Shea Haarboter gebruikt om het haar te stylen. Na het wassen heb ik echter alleen de Scalp Conditioning Spray gebruikt.

Cher en ik hebben ons haar beiden eerst getwists en daarna in bantu knots gedaan toen het haar nog handdoek droog was om mooie krullen in het haar te krijgen. Dat was werkelijk de enige voorbereiding, voor de dag van de demonstratie zelf. Eigenlijk gewoon wassen, conditionenen en stylen zoals je gewend bent. Het resultaat was echter verassend anders!

Tijdens de demonstratie heb ik me even voorgesteld en uitgelegd hoe de producten ontwikkeling tot stand is gekomen. Jullie, leden en bezoekers van kroeshaar.com zijn bij deze altijd een enorme inspratie geweest. Jullie vragen, vragen over producten, kapsels en meer zijn een oneindige drijfveer geweest om de best mogelijke producten te ontwikkelen. Ik ken nog steeds mensen die bij de eerste boek presentatie aanwezig waren in Nederland, zie Verslag van de Publicatie van het eerste Nederlandse Boek over Kroeshaar en mensen die bij de eerste Sabi Wiri Dei in Paramaribo aanwezig waren in 2003, zie mijn Facebook note.

Na de introductie was er dus de demonstratie die je live ziet. De Going Natural Haarproducten zijn nu verkrijgbaar in Suriname bij Dio, Ketmien, M. Oemar en nog vele andere winkels. In Nederland zijn ze nu voorals nog via de kroeshaar webshop verkrijgbaar lekker snel thuis bezorgd.

De opnamen zijn gemaakt door Brian van der Leij van Datasignz CreativeMinds.

Dio Video Marketing – Mireille from Datasignz CreativeMinds on Vimeo.

Dio Video Marketing – Cherelise from Datasignz CreativeMinds on Vimeo.

Voor een uitgebreid verslag van Cherelice haar kapsel zie Fotoverslag: Kroeshaar Demonstratie met de Going Natural Haarproducten bij Dio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *