fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Accessoires en pijnvrije haarbandjes voor Afro haar, krullen, en dreadlocks

De voorraad is zeer beperkt, maar de veel gevraagde schelpen haarband is er weer. Daarnaast eindelijk pijnvrije haarbandjes die je moeiteloos in en uit jouw haar kunt halen.

Haarband voor kroeshaar, krullen, afro, dreadlocks en Black HairHaarband voor kids met kroes of krullend haar

De cowrie shell haarband en de Afrikaanse haarband voor kids zijn nu weer te verkrijgen in de webshop!

Je kent dat wel, nadat je een mooie puf hebt gedragen of met elastiekjes prachtige vlechten hebt gemaakt, trekt het haarbandje ongevraagd jouw mooie haartjes mee wanneer je het uit jouw haar haalt. Dat is dus totaal niet de bedoeling. Het is niet alleen vervelend pijnlijk, ook jouw haar raakt daardoor beschadigd.

Jarenlang ben ik opzoek geweest naar pijnvrije haarbandjes. Geen gewone elastiekjes die door kroeshaar snijden en ook nog het haar uit je hoofdtrekken. Nee, haarbandjes die goed blijven zitten, mijn haar in vorm houden en pijnvrij uit mijn haar te halen zijn.

De eerste waren van het merk Scunci. O, wat was ik blij me ze. Alleen waren ze daarna moeilijk te vinden. Wat wel te vinden was waren de zogenaamde pijnvrije haarbandjes waarvan de eindjes aan elkaar gelijmd waren. Die verharde lijm kun je echter niet alleen zien in het haarbandje, je kunt het helaas ook voelen. Deze haarbanjes brachten ook niet echt een oplossing dus, want juist dat stukje verharde lijm trekt ook haar met zich mee.

Gelukkig staat de markt niet stil en eindelijk heb ik ze gevonden. Echte pijnvrije haarbandjes!

niet pijnvrije haarbandpijn vrije haarbandjes

De pijn vrije haarbandjes zijn verkrijgbaar in de Kroeshaar Webshop

Maakt niet uit hoe lang je ze laat zetten of hoe je ze uit het haar haalt, ze glijden zowat uit het haar, zonder enige schade achter te laten. Gemaakt van nylon en poylester vormt elk haarbandje een eindeloze circel.

Ze zijn er in allerlei maten en kleuren, voor elk wat wils. Ook gaan ze lekker lang mee, ten minste als je ze niet verliest, want een kapotte heb ik nog nooit gehad. Bij mij raken ze altijd kwijt. Zelfs daar hoef je je geen zorgen over te maken, er is voorraad zat. Voor slechts 5 euro shipping worden deze must-have pijnvrije haarbandjes helemaal thuis bezorgd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *