fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Romantische Kroeshaar kapsels voor een Liefdevolle Valentine

Geen kapsel is romantischer dan krullen. Speels, lief, zacht, als je er alleen maar aan denkt kom je in een liefdevolle mood. Uiteraard moet je er wel voor zorgen dat jouw krullen zacht aanvoelen, glanzen en vooral heerlijk ruiken. Zoals Ebony aantoont, kan het allemaal met de Going Natural hair Care producten.

twist out going natural ebony americas next natural model
Lees de instructies van Ebony

Geen product dat haar kroese krullen zo mooi in vorm brengt als Going Natural, schreef ze. Met haar favoriete product ging ze maar al te graag aan de slag, de Going Natural Silky Shea Hair butter. Niet alleen ging ze enthusiast aan de slag, ze deed ook een hele mooie foto shoot voor America’s Next Natural Model.

Het mooie hiervan is dat wat voor type krullen jij ook hebt, de Going Natural Hair Care producten werken op elk type kroeshaar. Mijn eigen haar is lang niet zo krullend als dat van Ebony, maar mijn twist out zat minstens even mooi als ik de Silky Shea haarboter gebruikte. De instructies zijn altijd hetzelfde: wassen, conditionen, laten opdrogen in grote twists en daarna twisten met een likje water en de Going Natural Silky Shea Haarboter.

Jouw twists zullen er prachtig mooi glanzend en gedefinieerd uitzien. Haal de twists los wanneer het haar helemaal droog is en viola, jouw eigen super mooie twist out! Hier kun je uitgebreid de instructies van Ebony lezen: A perfect Twist Out for a romantic Valentine’s Day

Valentine actie!

Nu kun je voor Valentine de haarboter bestellen met maar liefst $5 korting op shipping met de code: valentine5. Dat betekent dat je niet 10, maar 5 euro shippingkosten betaald, zelfs als je er een extra product bij besteld.

Speciaal voor Valentine betaal je dus maar 5 euro shopping wanneer je bijvoorbeeld de Silky Shea, Roller Braid en No More Knots bestelt. Dit zodat ook jij mooie gezond glanzende krulletjes kunt hebben tijdens valentine. Klik hier en  Shop producten voor Kroeshaar en Krullen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *