fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kies het beste voor jouw haar – video

Beslissingen omtrent ons haar zouden we op dezelfde manier moeten overwegen als alle andere beslissingen in het leven. We kiezen bijvoorbeeld bijna altijd zonder uitzondering voor de beste school voor onze kinderen. Waarom kiezen we niet voor de beste producten voor ons haar?

Volg de serie Kroeshaar Live elke zondag om 2 uur Surinaamse tijd/6 uur Nederlandse tijd op mijn facebook page. Klik voor meer Kroeshaar Live videos.

Een hele simpele vraag die mij diep deed nadenken toen ik de documentaire die volgend jaar uitkomt mocht bekijken omdat ook ik in deze film over kroeshaar en psychologie aan het woord kom.

Ik dacht, ja waarom beknibbelen we op het haar waarvan we zeggen dat we er zo trots op zijn? Nemen we onze kroese krulletjes niet een beetje te makkelijk voor lief?

Gelukkig kreeg ik deze vraag toegestuurd door een van onze leden die graag anoniem wil blijven. Haar vraag geeft namelijk een van de voornaamste reden waarom we dit doen; kosten besparen.

Hoewel dit tot op zekere hoogte begrijpelijk is denk ik dat je uiteindelijk zal leren dat deze manier van denken, je duur kan komen te staan. Nu ga ik niet voor je jokken. Ook ik heb me hier wel eens schuldig aangemaakt, jammer genoeg ook met alle gevolgen van dien. Vandaar dat ik dit weet: Gebruik een tijdje goedkopen producten of producten die niet werken voor jouw haar en je kunt weer opniet beginnen.

In de derde Kroeshaar Live video heb ik daarom deze vraag beantwoord.

Beste Mireille,

Ik was gestopt met gebruiken van uw producten omdat de kosten me te hoog waren. Ik gebruik al negen maanden de producten van een ander merk, het ging heel goed met mijn haar. Een maand terug merkte ik echter dat mijn haar droog, grof en ruw aanvoelde. Ik heb bijna geen haar meer op mijn achterhoofd. Ik weet niet wat er gebeurd met mijn haar. Ik stuur u een paar foto. Zo zag me haar er 9 maanden terug uit. Ik ben echt gesteld op mij privacy dus wilt u deze aub niet op de website plaatsen. 

Heeft u enige advies voor mij. Ik ben echt radeloos. Ik kan geen mooie kapsels maken met mijn haar omdat het steeds afbreekt en mijn haarlijn is ook een probleem.

Bedankt voor u advies en dat u mij toch weer wil helpen.…

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *