fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Eendags Actie: Haarproducten gratis bezorgd

Met mijn 87-jarige tante die niet alleen heel vief is is en zelfstandig woont, maar ook nog goed voor mij zorgt, elke keer wanneer ik er ben. 

bestellingen kroeshaar

Update: Veel bestellingen! Het meeste is al geshipt gelukkig en nu is op verzoek is de actie met 24 uur verlengd. 
Een lege tafel! Dat is wel fijn natuurlijk maar dat betekent dat je alleen nog maar kunt krijgen wat er over is. Sommige producten zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, maar uiteraard zal alles weer vollop te bestellen zin wanneer ik weer terug ben in de States. Daar staat genoeg voorraaad voor jou. Nu kan je liever zo snel mogelijk bestellen! Op is op. 
Code: Ship10

 

CODE: ship10

Gewoon een leuke actie omdat ik even in Nederland moet zijn deze actie: Gratis Shipping! Met de bovenstaande code krijg je 10 euro korting, dat betekent gratis shipping!Wanneer je bij het bestellen de code invoert, wordt er bij het afrekenen automatisch 10 euro afgetrokken van de bestelling.

Instructies: Ga naar de Kroeshaar Webshop. Plaats de gewenste producten in het bestelwagente. Voer de code ship10 in bij de Discount code en klik vervolgens op “Check out” om af te rekenen. 

korting op kroeshaarproducten

cassave soep

Het is super lekker om weer even hier te zijn want behalve mijn tante en familie heb ik ook nog super lieve, leuke gezellige vrienden die heel goed voor me zorgen. Wil je bewijs, zie deze overheerlijke cassave soep! En zeg me nu, wanneer heb je voor het laatst een lekkere cassave soep gegeten?

Alle gezelligheid op een stok, vergeet niet te bestellen, de actie is echt alleen vandaag. Klik hier om nu te gaan shoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *