fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar verzorging in de vakantie

Cherelice, ons Surinaamse kroeshaar model, die wereldwijd furore heeft gemaakt met haar prachtige bos kroeshaar vertelt op 25 augustes in Dio in de Flex Mall over haar ervaring met de Going Natural haarproducten. 

Kroeshaar cherelice

Jullie kennen haar vast nog wel, maar voor degenen die een geheugen steuntje nodig hebben zie Cherelice Surinaams Kroeshaarmodel met meer dan 30.000 likes. We weten dat madame Cher, super trots is op haar haar. Dat heeft haar ook zo populair gemaakt. Velen nemen dan ook een voorbeeld aan haar. Haar facebook page is groeiende. 

Echter heeft Cher een tijd lang al een beetje last van droog haar. Als eigenaar van Going Natural Hair Care heb ik haar daarom een setje Going Natural haarproducten aangeboden om dit tegen te gaan. Als aankomende presentatrice die graag zelf haar haar verzorgt, mag ze dan zelf vertellen hoe ze ze heeft gebruikt en wat ze van de producten vond.

Dit alles kun je live meemaken op 25 augustes in de Flex Mall bij Dio drogist die ook de Going Natural haarproducten verkoopt. Er zullen video opnames gemaakt worden en uiteraard zal ook ik aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en tips te geven.

De Going Natural haarproducten die ik Cherelice zal aanbieden zijn:de Kruiden Shampoo, de Detox Conditioner, de No More Knots en de Silky Shea Haarboter.

De shampoo en conditioner zijn bestemd om een goede cleanse te doen. Het haar moet ontreinigd worden van alle voorgaande producten die mogelijk resten hebben achtergelaten en het haar droog laten aanvoelen. Het haar zal dan de natuurlijke zachtheid en glans terugkrijgen.

Om het haar snel en makkelijker te kammen doe ik ook de No More Knots en de Silky Shea is echt om het haar diep te moisturizen. 

Cher heeft alleen de opdracht om de producten te gebruiken en op 25 augustes vanaf 12 uur haar mening te delen. Uiteraard heb ik instructies meegeven om ze te gebruiken, maar de bedoeling is dat ze zelf haar ervaring deelt. Wil je er ook bij zijn, kom dan naar Dio Drogist in de Flex Mall.

Wil jij ook presentatie model worden voor kroeshaar en de Going Natural haarproducten? Mail me dan

Cher haar facebook pagina is https://www.facebook.com/Cherelice/

Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *