fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar Keti Koti Actie Winnaar Diana

De winnaar van de Kroeshaar/Dio Keti Koti actie was al bekend en nu is het tijd om de foto’s te bekijken en een videotje te zien van de uitreiking. Het was de eerste actie waarbij de Going Natural Hair Care producten bij een Dio filiaal konden worden opgehaald. Het was een succes dus meer volgen. Blijf kijken! 

Kroeshaar actie winnaarsK
Kroeshaar Keti Koti actie met dank aan Dio Suriname

Diana Neiman was de trotse winnaar. Met haar inzendingen heeft ze niet alleen mij weer eens verrast maar ook de mensen bij Dio. Die waren zeer onder de indruk van haar kapsels. Ze hebben dan ook unaniem Diana als winnaar gekozen.  Bekijk de foto’s en de video. Doe je volgend keer ook mee?

 

Dit waren de inzendingen.

 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *