fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Schilfers op de hoofdhuid weg na gebruik van de Clean Start

Klant van de week: Schilvers weg na gebruik van de Clean Start. Kirsten is al heel lang klant bij Kroeshaar.com. Zij bestelt producten om het haar van haar geadopteerde dochter te verzorgen en vroeg om advies met het volgend mailtje:

Hi Mireille, 
Bij mijn dochter zitten de schilvers/roos vooral bovenop het hoofd en aan de voorkant en ook haar hoofdhuid ziet er een beetje grijs/wit en heel droog uit. Aan de achterkant heeft ze dat gek genoeg niet.

Vlechten in kroeshaar

Soms vlecht ik er nephaar doorheen maar dat vraagt heel veel geduld en dat heeft ze er niet voor over. Ik vind het jammer dat ze nog steeds niet blij is met haar mooie kroeshaar maar ik begrijp het ook wel want het blijft lastig en het wordt maar niet langer. Als we het niet vlechten of twisten ziet het er uit als op bijgevoegde foto en krimpt het binnen een dag en na een nachtje slapen staat het recht overeind op haar hoofd en is er niet meer door te komen…

Going Natural clean start ComboHier is hoe ze de Going Natural producten gebruikt:
Op het moment was ik haar haren ongeveer eens in de twee weken (met Clean Start shampoo en detox conditioner ) en daarna twist ik het losjes en gebruik ik No More Knots en Curly Twistout Haar Cream. Tot slot doe ik er kralen in omdat het anders snel weer losdraait. Maar omdat ze veel sport gaat ze tussentijds wel vaak douchen (met badmuts op) en wordt het haar vochtig en krimpt (met twist en al). Het is voor haar wel frustrerend dat het niet groeit maar ze wil echt geen sisterlocks. 

Na regelmatig gebruik mailde ze nu het volgende:
Beste Mireille, 
Het gaat goed met het haar van mijn dochter. Ze heeft gelukkig geen roos meer. Zie ook bijgevoegde foto.

Mijn dochter is nu elf jaar, ze wordt in december twaalf. Op de foto heb ik haar haren net gedaan en dan ik het inderdaad best lang. Maar het krimpt echt enorm, zelfs met vlechtjes en vooral met twisten. Na een paar dagen is het veel korter, vooral ook omdat ze veel sport en zwemt. Als het haar vochtig of nat wordt krimpt het direct, zelfs met vlechtjes en vooral met twisten. Kraaltjes helpen wel want die geven wat gewicht aan de onderkant. 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *