fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Happy Keti Koti

Terwijl de gemoederen overal verhit lijken te zijn, in Nederland rondom de viering van 1 july, in Suriname rondom de constitutie, denk ik dat het beste is om te focussen waar het om gaat: het herdenken van de afschaffing van de slavernij.

Keti Koti Headwrap

De winaar van de Keti Koti Actie

Voordat we daarover verder gaan wil ik allereerst Diana Neijman feliciteren met de beste inzending van kapsels voor Drogisterij Dio. Dit prachtige Kwie Kwie Ba kapsel is unaniem gekozen. Bedankt Diana Neijman. Voor degenen die het niet weten, zij komt aan huis om voor je te vlechten, lees meer over de getalenteerde kapster.

1 Juli Herdenking
In een post op facebook  heeft mijn vriendin Jennifer Baarn heel goed verwoord waar we vandaag bij zouden kunnen stilstaan. Dit zijn haar woorden:

Op mijn eigen manier vier ik in New York Keti Koti. Niet 1 juli maar July 4th is hier namelijk een vrije dag, de dag waarop de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten wordt gevierd. Dit jaar ga ik echter niet alleen gekleed in onze eigen traditionele  Surinaamse kleding om Keti Koti te vieren. Voor de tweede maal mag ik een haar show organiseren bij het International African Arts Festival.

Voor het 45 jarig bestaan van dit geweldige festival doe ik met Going Natural Hair Care een haar show die onze voorouders eer aan doet: Back to the future of our Roots. Op Going-Natural.com kun je daar meer over lezen.

Keti Koti Actie

Ook de webshop viert Keti Koti. Check de aanbiedingen!

Wat vind je van mijn Keti Koti Outfit?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *