fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn haar is gebroken, wat kan ik gebruiken?

Na een oproep in de nieuwsbrief en op facebook kreeg ik de vraag of ik ook iets met uitdunnend haar of alopecia kon behandelen. Dit is een van de meest voorkomende vragen en vandaar dat ik deze graag uitgebreid behandel.

De Scalp Conditiong Spray werkt!

 Zie ook de Video van mijn locaversary, 3 jaar Braidlocs celebration

Mijn haar breekt, ik heb last van dunne plekken, hoe kan ik mijn haar laten groeien, zijn allemaal vragen die ik bijna elke keer als ik een oproep doe, binnenkrijg. In eerste instantie heb ik daarom ook een video gemaakt van “waarom groeit Kroeshaar niet? Daarin worden de voornaamste oorzaken waarom kroeshaar breekt, voordat het haar de maximale lengte bereikt, behandeld. Deze video en dit schrijven gaan eindelijk over een product dat helpt het breken van kroeshaar tegen gaan en haargroei helpt stimuleren: de Scalp Conditioning SprayIk heb het altijd al geweten en heb het product bewust ook daarvoor ontwikkeld maar wilde graag wachten tot er genoeg bewijs was.

Allereerst is er Daphne, receptionist bij Sabine’s Hallway in Brooklyn. Daphe draag het haar in verschillende stijlen. Behalve dat ze natuurlijke kroeshaar kapsels draagt zoals deze, draagt ze ook wel eens box braids, crochet braids of alles wat ze kan en wil uitproberen.

Heel vervelend was het voor de zeer modebewuste dame, dat op een plek het haar zichtbaar was gaan breken. De oorzaak wist ze niet precies, maar haar kapster Adenike, zei dat ze meteen de Scalp Conditioning Spray moest aanschaffen en elke dag op het haar moest sprayen. Toen ze na een paar weken dit kapsel eruit haalde, was het herstel al zichtbaar.  

flat twist updo natural hairmoses dreadlocks
Daphne en Moses hebben allebei goed haargroei resultaat na gebruik van de Scalp Conditioning Spray

going natural scalp conditioning spray

Scalp Conditioning Spray, het product om kroeshaar te latgen groeien

Het andere voorbeeld is Moses, acteur en model met free formed dreadlocks. Ook hij had last van gebroken haar op diverse plekken. Na een maandje gebruik van de Scalp Conditioning Spray was herstel duidelijk zichtbaar.

De Scalp Conditioning Spray bevat namelijk MSM, een natuurlijk sulfaat dat in o.a in melk, thee , groene groenten, knoflook en uien voorkomt. Dit ingrediƫnt maakt het haar niet alleen lekker zacht en soepel, het helpt ook beschadigd haar te herstellen, door de keratine laag te voorzien van de nodige blokken proteine, die het haar versterkken en kunnen leiden tot herstel.

Een ander voorbeeld ben ikzelf. Kijk naar mijn haargroei van de afgelopen tijd. Drie jaar geleden ben ik begonnen met mijn Braidlocs en mijn haar is nog nooit zo lang geweest. Het enige product wat ik naast de Going Natural Kruiden schampoo gebruik is de Scalp Conditioning Spray: Bekijk de video van mijn locaversary

Dus heb je last van haarbreek of wil je gewoon jouw haar een extra stimulans geven om te groeien, gebruik dan de Scalp Conditioning Spray. Nu met 10% korting als je de code scs619 gebruikt!

 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *