fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Cornrows like wheels sealed with a puff

Het kapsel van de week is van Diana Neiman: Het Wieltjes Kapsel. Deze talentvolle Marronvrouw met roots in Nasau en Mooitaki in Swiet Sranang, vlecht werkelijk de prachtigste creaties binnen een handomdraai. Haar passie van harenvlechten komt onontkenbaar tot leven op elk hoofd, elk type haar, kroes of krullen, kind of volwassen.

Cornrows like wheels sealed with a puff

In Suriname mocht ik haar werk niet alleen fotograferen, ik mocht haar letterlijk aan het werk zien toen ze het vele dikke schouderlange haar van de schattige Clair Parisius omtoverde in een Rihanna inspired Kwiekwieba Twist Out.

going natural silky shea hair butterSjowen, het model op de foto is slechts 14 jaar oud, maar heeft ook een heerlijke dikke gezonde bos kroeshaar van het type O of zo je wil 4C.

Sjowen’s haar is super kunstig gevlochten in ronde kwie kwie ba banen die sierlijk eindigen in een chique bantu van vlechten. Een opvallend kapsel absoluut voor speciale gelegenheden.

Om dit kapsel te maken heb je niet alleen talent en interesse voor haar nodig, maar ook heel veel ervaring. Die patronen die je ziet zijn zo kunstig, dat kun je echt niet een, twee, drie in een handomdraai.

Wat je verder nodig hebt is lekker schoon kroeshaar gewassen met de Going Natural Kruiden Shampoo en behandeld met de Going Natural Deep Conditioner om het zacht te houden en een lekkere gezonde boost te geven.

Om het makkelijk uit te kammen, gebruik je de No More Knots detangler en als je eenmaal begint met stylen, de Silky Shea Haarboter om het haar super zacht en soepel te maken. Het voordeel van de Silky Shea is dat het haar zacht blijft aanvoelen. Dat maakt het makkelijker om het haar later eruit te halen.

Om het haar mooi te houden, spray je ‘s avonds de Scalp Conditioning Spray op en bind je een doekje om. Liefst niet van katoen want dat onttrekt vocht aan het haar. De Scalp Conditiong spray is ideaal voor alle kapsels waarbij de hoofdhuid te zien komt zoals vlechten, box braids, twists, locks maar ook voor weaves om de hoofdhuid gezond en fris te houden.

Heb jij ook een mooi kapsel? Laat het zien! Klik hier om jouw mooi kapsel te uploaden.

Nu 10% korting op ALLE producten! Gebruik de kortingscode: nweshop

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

cornrows natural hair wheels backcornrows natural hair wheels pattern style

Voor meer kapsels zie de Gallery van Kapsels voor Kroeshaar en Krullen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *