fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Zijn de Going Natural producten goed tegen kale plekken en haarroos?

Via de facebook page van Dio stelde Shammy Stone de volgende vragen: Maken de Going Natural Hair Care producten kroeshaar zacht (kambaar) en zijn ze ook goed tegen kale plekken en haarroos? Graag geef ik uitgebreider uitleg hierover.

Shammy's kroeshaar vraaggoing natural scalp conditioning sprayBeste Shammy,

Je hebt het over 2 verschillende issues en daar zijn twee verschillende producten voor.

Allereest moet je weten dat er geen beter product bestaat om het haar zacht te maken dan de No More Knots van Going-natural Hair Care. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen en zelfs voelen de verlichting. Anders dan de haarveten die je gewend bent is deze ontknoper (detangler) een spray die het je ook super makkelijk maakt om het aan te brengen. Je hoeft alleen maar te sprayen en een kind kan de was doen. Zie de video waarin de moeder waarin de moeder vertelt dat since ze de No more Knots gebruikt haar kindje datnauwelijks kan praten zegt: no more ouch ouch. Een betere bevestiging zou ik me bijna niet kunnen wensen. 

Over de kale plekken en haarroos

Om kale plekken en haar roos tegen te gaan en daarnaast haargroei te stimuleren is er de Scalp Conditioning Spray. Dit is het nr. 1 product dat wordt aangeraden door de Kroeshaar guru Adenike van Sabine’s Hallway in Brooklyn, NY. Als eigenaar van The Woven Wool is ze niet alleen gediplomeerd Master Barber en Hairstylist, ze is een expert in het herstellen van beschadigd haar. 

Meestal zijn haarroos en kale plekken een niet opzichzelf staand probleem. Het is dus beter te kijken naar de oorzaak en dit grondig aan te pakken. Indien je last hebt van kale plekken en haarroos raad ik je daarom aan te beginnen met een diepe reiniging. Dit is de Clean Start bestaande uit de Going Natural Kruiden Shampoo en de Detox Conditioner. Deze zijn ontwikkeld om haar en hoofdhuid te ontdoen van opgehoopte resten die de hoofdhuid porën kunnen blokeren wat kan leiden tot haaruitval. De Scalp Conditioning Spray zit boordevol vitaminen en mineralen om de hoofdhuid gezond te maken en haargroei te stimuleren.

Zie ook: Mijn haar is gegroeid dankzij de Going Natural Hair Care producten

Ik ben blij te horen dat je de producten gaat halen bij Dio Suriname en kijk uit naar je feedback. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *