fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Zijn de Going Natural Producten ook voor krullend haar?

Deze vraag stelde Chermin Saridin via de DIO fanpage op facebook. Ze vervolgde met Blijft je haar vochtig? En zijn Ze ook te verkrijgen te dio? Uiteraard is het antwoord ja, maar het leek me goed om wat uitgebreider op de vraag in te gaan, omdat deze vaker gesteld wordt.

klant van kroeshaar.comHi Chermin, 

going natural silky shea hair butterDe Going-Natural Hair Care producten zijn zeker ook gemaakt voor krullend haar. Meer dan gewoon vochtig, blijven de krullen mooi in vorm zonder dat het haar uitdroogt. De formules van Going Natural Hair Care zijn namelijk speciaal ontwikkeld om krullen van welk formaat ook te laten floreren.

Dat is bewust gedaan omdat vrouwen met krullen heel vaak de ervaring hebben dat het haar mooi zit wanneer ze onder de douche vandaan komen en als het haar nog nat is. Op het moment dat de krullen drogen, gaan ze pluizen en alle kanten uitstaan. Juist om dit probleem te voorkomen zijn de Silky Shea Haarboter en de Curly Twistout Haar Cream ontwikkeld.

Beide producten zijn vochtinbrengende leave in conditioners die niet alleen een glanzend laagje over de haarstrengen plaatst, maar vooral de krullen voedt van binnen uit. Het verschil tussen de Silky Shea Haarboter en de Curly Twistout Haar Cream is dat de eerste meer gebaseerd is op olie en de tweede meer op water basis is. Beiden zijn even goed, het hangt er mer vanaf wat jouw haar lekker vindt.

Met toegevoegd Casterolie is de Silky Shea Haarboter wat voller, rijker en geschikt voor iet wat droger haar, terwijl de aan de Curly Twistout Haar Cream, de ietwat lichtere Argan oil is toegevoegd even als kruiden extracten.

Om niet alleen op mijn woord af te gaan heb ik ook een foto toegevoegd van een klant van het eerste uur van kroeshaar.com. De mevrouw op de foto bestelde altijd de Curly Twistout Haar Cream. Voor meerdere voorbeelden zie Vrienden van Going Natural Hair Care.

Uiteraard hoop ik dat je naar Dio Suriname gaat om de producten aan te schaffen en graag horen wij of ze bevallen. Succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *