fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar.com; Nieuwe kapsels, een uitnodigende community en aanbiedingen!

Het heeft even geduurd, maar als het goed is heb je dan ook wat. Een site van 14 jaar oud, ver voor het facebook en sociaal netwerk tijdperk, herstructureren, kost heel veel tijd. Geloof me. Maar het is zover, de nieuwe site is live! ikzelf ben super enthousiast,  maar het gaat natuurlijk om jullie dus wacht geen seconde. Check it out!

De Nieuwe Kroeshaar.com websiteDe Kroeshaar Gallerij
Volgens mij heb ik heel goed naar jullie geluisterd want de nieuwe site is: gebruikers vriendelijk, gestructureerd en boordevol nieuwe kapsels. Echt voor elk wat wils. Niet alleen de mooiste kapsels, maar bij elke foto staat ook de informatie, waar je altijd naar opzoek bent geweest: bij welke kapsalon het haar is gedaan, de prijs, hoe lang het goed blijft ect. Kijk maar! De Kroeshaar Gallerij

Community: uitnodigend en interactief
Nu kun je niet alleen makkelijk commentaar achterlaten en kapsels sharen op facebook, je kunt ook zelf jouw eigen foto’s uploaden. Dat scheelt mij eerlijk gezegd heel wat werk.

Ik ben nog bezig om alle ooit ingezonden foto’s van alle matie’s van kroeshaar.com op de site te zetten, maar het gaat komen. Intussen hoop ik dat je me niet teleurstelt want ik wil jouw input. Ik kijk niet alleen uit naar je commentaar en kapsels, maar ook naar videos en blogs als je iets te vertellen en te sharen hebt. Let’s build and expand the Kroeshaar community!

Kroeshaar TV

Hoewel er nog wordt gewerkt aan Kroeshaar TV is er nu al de rubriek met beantwoordde vragen, instructie videos, clips van evementen en interviews.  Als jij haar vragen hebt mail ze dan nu voor we van start gaan met het beantwoorden van de volgende serie vragen.   

De Kroeshaar WebShop: 10% korting voor alle leden!

Uiteraard moet de vernieuwde op gepaste wijze gevierd worden. Niet alleen met een nieuwe gebruikersvriendelijke webshop, maar met kortingen. Kijk gauw en please bestel nu, want de kers verse producten zijn binnen en daarom kun je het hele weekend alle producten bestellen met 10% korting! Gebruik de code nweshop en ga shoppen bij De Kroeshaar Webshop

Daarnaast heb ik in samenwerking met Dio de Keti Koti Actie. Lees er over en doe mee! Keti Koti Kroeshaar Actie: de vervlochten geschiedenis van onze roots

Ik ben heel benieuwd naar jouw reacties. 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *