fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Going Natural Hair Care Weggeef actie

Het lanceren van een eigen haarproducten lijn in je thuis land is natuurlijk niet niks. Het voelt meer dan een een thuiswedstrijd voor eigen publiek, zeker als de locatie waar het allemaal plaats vindt, ook nog op het oude adres van je pa’s ouderlijk huis blijkt te zijn. Alle reden om blij te zijn!

Om dit heugelijke feit te vieren geeft Going Natural Hair Care dan ook elke dag gratis een kado weg tot de 17de, de dag dat het Sabi Wiri weekend begint.

Lees ook Met Going Natural Hair Care in Suriname

Hoe je kunt winnen
Kijk uit naar de bijna dagelijkse videos die ik maak in Suriname, meestal vanuit de Feng Shui Garden, een meer dan fantastische plek waar je in een prachtige omgeving heerlijk tot rust kunt komen. Ik stel meestal een vraag die betrekking heeft op kroeshaar, de website of de geschiedenis die we al vanaf 2002 schrijven.

Hier is wat we tot donderdag weg gaan geven:

Een cowrie shell haarband. In Suriname heten deze schelep pakro, wist ik ook echt niet.

Een tshirt met opschrift: Be Youtiful!

Een ketting met oorbellen set die ook de modellen van America’s Next Natural Model hebben gedragen.

Een Afrikaanse cowrie shell ketting.

Een kopie van Slecht haar ontworteld.

kroeshaar prijsvraag

Hoe werkt het?

Ik maak een video waarin ik een vraag stel. De video wordt nagenoeg live geupload en degene die de vraag het leukst beantwoord wint de prijs van de dag.

De winnaar kan de prijs afhalen op de dag van opening, 17 maart 2016 bij Spice Quest aan de Nassy Laan in Paramaribo, Suriname.

Het eerste kado is al gewonnen door Sharron Leeuwin Groeizaam die het meest volleidige antwoorde heeft gegeven op de vraag: in welk jaar is het eerste boek over kroeshaar uitgekomen en wat was de titel? Deze prijsvraag vond plaats op facebook in de groep natural Candies.

Om het 2de kado, het tshirt te winnen moet je de volgende vraag beantwoorden: Kroeshaar.com was de allereeste ecommerce website die haarproducten verkocht in Nederland en de rest van Europa. In welk jaar is kroeshaar.com live gegaan?  

going natural poster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *