fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Sabi Wiri, een weekend waarin slecht haar wordt ontworteld, de schoonheid van kroeshaar wordt belicht en haarverzorging centraal staat

Het doel van Going-Natural Hair Care is gezonder haar voor de Surinaamse vrouw. Dat bereik je niet alleen met goede haarproducten en goede haarverzorging, maar vooral door de oorzaken van haar problemen te belichten, zodat deze ontworteld en vervolgens opgelost kunnen worden. Dat is het motto van Drs. Mireille Liong, eigenaar van de Going-Natural Hair care productenlijn, die eind vorig jaar in Amerika gelanceerd is.

Wat het Sabi Wiri weekend uniek maakt is juist die holistische benadering van haarverzorging die in haar totaliteit wordt aangepakt . Vanaf 17 maart worden haarproblemen belicht, ontworteld en oplossingen aangedragen door Going Natural Hair Care middels een tentoonstelling, workshops, een documentaire en een dialoog.

Behalve de presentatie van de Going Natural Haarproducten op donderdag 17 maart, wordt het Sabi Wiri weekend ook geopend met de tentoonstelling “Slecht haar ontworteld.” Dit is een tentoonstelling die de veelzijdigheid van kroeshaar belicht met kapsels, welke de online revolutie van natural haar hebben ingezet en een boek dat de onbeschreven geschiedenis van Kroeshaar beschrijft.  De inloop begint om 7 uur.

De documentaire “The Going Natural Video Diaries” wordt op vrijdag 18 maart vertoont gevolgd door een dialoog om de impact van de kroeshaar revolutie op de hedendaagse maatschappij van alle kanten te belichten. Om dit te bewerkstelligen zijn o.a Minister Peneux van Onderwijs uitgenodigd evenals ex-minister Misiedjan van Justitie om zitting te nemen in het panel.

Op zaterdag 19 maart zijn er workshops die niet alleen ingaan op de basis verzorging van kroes en krullend haar, maar ook op haar groei en cursisten de ruimte bieden om persoonlijk vragen te stellen.

Alle activiteiten worden gehouden in Spice Quest aan de Dr. Nassylaan 107. Voor meer info en om het boek voor te bestellen bezoek kroeshaar.com.

Meer info en aanmelding voor de workshop via:
info@orga-nice.org / 8956440

Programma:

Donderdag 7:00 pm –       Opening tentoonstelling, Boek en Going Natural Haar Care presentatie.

Vrijdag       7:00 pm –   Documentaire Going Natural Video Diaries en dialoog

Zaterdag: 10:00 am –  Workshops Kroeshaar verzorging met de Going Natural Haarproducten

Lees ook Met Going Natural Hair Care in Suriname

PERSBERICHT

Release date: IMMEDIATE
Contact:           Orga Nice
Phone:             8956440
Email:              info@orga-nice.org

 

U kunt ook meedoen met de onderstaande weggeefactie waarmee u gratis producten kunt winnen

Going Natural Banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *