fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

5 simpele resoluties voor een jaar lang gezond haar

Het is het begin van een nieuw jaar en nog net niet te laat om je te laten inspireren door gezonde haar resoluties. Deze zullen jouw kroeshaar niet alleen een welverdiende boost geven maar ook een verwennerij is die maanden lang stralende soeple krulletjes geeft. 

Gezond glanzend Kroeshaar
Ebony model voor America’s Next Natural Model

Met die gedachte, moeten we allereerst de misvattingen over natuurlijk kroes haar uit de wereld helpen.  Men denkt vaak dat kroeshaar maar tot een bepaalde lengte kan groeien  of dat kroeshaar kort moet blijven onkambaar te zijn. Bij deze daarom deze vijf simpele manieren  om de stereotypen te doorbreken en natuurlijk gezond haar te laten groeien.

  1. Een goede conditioner maakt een wereld van verschil in hoe jouw haar aanvoelt en hoe het eruitziet. De Going Natural Detox Conditioner is  de perfecte keus om elke haar type een gezonde boost te geven. Het rekent af met afvalstoffen uit het milieu, ophoping van achtergebleven productresten en dringt diep in de haarstrengen door om deze te voeden met essentiele voedingstoffen uit de natuur. Net als alle Going Natural producten, zijn de ingrediënten van de hoogste kwaliteit en bevatten ook Vitamine B, rooibos en groene thee.
  2. Klitten en knopen zijn letterlijk een probleem waar niemand in verstrengeld wenst te raken. Inhakken op haarknopen heeft niet alleen weinig zin, het kan leiden tot onnodig haarverlies, gespleten haarstrengen en natuurlijk hoofdpijn. Los het ontknopen van kroeshaar en krullen simpel op met de  Going Natural Weg Met Knopen Combo. Het bevat het meest verkocht item No More Knots —welke spreekt voor zich zelf—en Silky Shea Hair Butter, dat het haar niet alleen voedt maar ook glanzend en zacht laat aanvoelen.  
  3. Net zoals ons lichaam water nodig om te overleven , zo heeft haar de juiste voeding nodig heeft gezond te blijven. De Curly Twist Out Cream is perfect voor het effectief verhogen van de vochtbalans in jouw haarstrengen. Jouw natuurlijke krullen zullen jouw niet alleen dankbaar zijn. Het resultaat zal ook duidelijk te zien zijn in een gloed nieuwe en gezonde uitstraling door de regelmatige voeding.
  4. Voor zover hebben we veel gesproken over haarstrengen maar hoe zit het met de wortels en de hoofdhuid waar het eigenlijk allemaal begint? Goede zorg voor jouw hoofdhuid is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen voor jouw natuurlijke krullen. Soms kan het op een sleur lijken om elke keer je hoofdhuid te tjekken en te moisterizen, maar Going Natural maakt het makkelijk met de Scalp Conditioning Spray. Niet alleen dringt de spray lekker door tot in de hoofdhuid en het verzorgt ook de haarwortels en daarmee de haarstrengen van binnenuit. Een niet te evenaren spray ideaal voor kapsels waar de hoofdhuid te zien komt, zoals bij: cornrows, vlechten, twists en dreadlocks, maar zelfs ook voor weaves waarbij je ook extra zorg moet besteden aan de hoofdhuid.
  5. En net als met alles wat we doen kan een klein beetje liefde heel veel verschil maken. Middels et regelmatige attentie, zal jouw kroeshaar alleen maar gezonder worden, zachter en zal het de potentie krijgen om te groeien zo lang als jij dat wilt. 

 Bij deze de video die laat zien hoe je kroeshaar het beste kunt ontknopen met de No More Knots.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *