fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Feestelijke Kroeshaar Demonstratie voor moeder en dochter

Om het heugelijke feit te vieren dat de Going Natural producten internationaal worden gelanceerd, was er op maandag 23 november een kroeshaar demonstratie georganiseerd om de feestdagen gezellig in te luiden.

Kroeshaar voor de feestdagen

De feestelijke demonstratie vond plaats in de Super Foodtown van Bedstuy, de allereerste supermarkt in Amerika die de volledige lijn van de Going Natural Haarproducten aanbiedt.

Top kapster Adenike Walters, gespecialiseerd in haarverzorging, haargroei en kroeshaar kapsels, demonstreerde feilloos hoe de Going Natural producten het haar van moeder Kara en haar dochter Sihle deed stralen. Daarnaast beantwoorde de kapster met bijna 30 jaar ervaring in het vak, ook vragen over haar van geinteresseerden.

Kara die echt heel veel en dik kroeshaar heeft werd binnen een mum van tijd in twists gezet om vervolgens in een werkelijk adembenemend mooi opgestoken kapsel te worden omgezet. Adenike verrichtte echt wonderen voor de ogen van de Foodtown bezoekers.

Opvallend veel mensen bleven staan om te zien hoe het vele kroeshaar van  Sihle werd uitgekamd zonder een spoortje pijn. De kleine dame zat ongestoord te eten en te spelen terwijl haar haar werd uitgekamd om vervolgens een mooi gecombineerd flat twist en twist kapsel te maken. Dat was niet alleen prachtig om te zien. De demonstratie was ook perfect om aan te tonen dat kroeshaar uitkammen geen drama hoeft te zijn, zeker niet met de Going Natural Hair Care producten.

Een van de vele prettige bijkomstigheden van die avand was een man die toevallig langs liep en iets zocht voor zijn baard. Jammer genoeg wilde hij niet op de foto, maar nadat hij de Scalp conditioning Spray in zijn baard had gesmeerd, heeft hij er meteen een gekocht. De uitdrukking op z’n gezicht was zoals men hier zegt “Priceless!”

Al met al een hele fijne veel belovende avond. De Going Natural Producten zijn nu in Suriname. Dat betekent dat ze officieel in twee landen zijn. De rest van de wereld kan de producten nu via BlackFollicles.com bestellen. BlackFollicles.com wordt de internationale Buy Black Shopping Mall waar je straks naar hartelust alle mogelijke Black Hair care producten kunt bestellen en meer. Dus bezoek nu alvast de site, steun de zaak en stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *