fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Van Kroeshaar Webshop naar Social Cyber Shopping Mall

Bruids kapsel voor Kroeshaar en dreadlocks
Bruids kapsel voor Kroeshaar en dreadlocks

The Kroeshaar.com Webshop wordt uitgebreid tot een Social Cyber Buy Black Shopping Mall met (Haar) Producten VOOR ONS DOOR ONS!

The Kroeshaar.com Webshop wordt uitgebreid tot een Social Cyber Buy Black Shopping Mall met (Haar) Producten VOOR ONS DOOR ONS!

Dat betekent dat je straks niet alleen de meest populaire haar merken kunt bestellen, maar ook unieke Afrikaans geïnspireerde producten uit de Diaspora die jouw bewuste natural hair lifestyle onderschrijven.

Van Kroeshaar producten tot en met zwarte poppen met dreadlocks, van Afrikaans getinte sierkussens tot en met een speciaal handgemaakt kroontje voor de kroese bruid.

Voorbestellen = doneren

Voordat de nieuwe Mall live gaat, kun je jouw favoriete going-natural haarproducten evenals enkele andere items voorbestellen via Blackfollicles.com; de nieuwe mall in wording.

Bezoek dus de site, kies de producten die je wil en doneer. Jouw bestelling is geen gewone bestelling maar een donatie die helpt om de Social Cyber Shopping Mall te bouwen!

Waar wacht je dus nog op? Ga lekker shoppen!

Voor Entrepreneurs: breid je markt uit

Entrepreneurs zijn meer dan welkom om BlackFollicles.com te gebruiken voor marktuitbreiding. Er zijn al meer dan 500 bedrijven in de Buy Black Business directory en jij kunt jouw bedrijf gratis toevoegen. Gratis!

Nog mooier als je de Social Cyber Buy Black Cyber mall will supporten door alvast jouw winkel te openen, jouw bedrijf te promoten of een banner te bestellen. Elk van deze opties, Perks voor Entrepreneurs, helpen ons jouw the helpen met marktuitbreiding. Een win-win! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *