fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Going Natural Haarproducten acties!

De Going Natural Haarproducten in opmars! Het is eindelijk zover. Het heeft me werkelijk alle tijd en energie gekost, maar het is eindelijk zover. Nu De Going Natural Haarproducten in de schappen van de eerste supermarkt in Amerika staan en de eerste container met Going Natural Haarproducten is aangekomen in de haven van Suriname, zijn ze klaar om de wereld te veroveren! Als lid van kroeshaar.com kun jij natuurlijk jouw voordeel halen.

natural-hair-model2016

Doe mee en wordt het gezicht van Going Natural 2016!

Oud of jong, dik of dun, krullen of kroes, als jouw haar natural is kun jij het gezicht worden van de Going Natural haarproducten. 

Hoe? Heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden, 5 euro doneren en jouw mooiste haar foto naar ons toe mailen. De mooiste kapsels worden vereeuwigd op de Going Natural poster 2016 die de wereld rond zal gaan. Doneren voor een poster gaat via BlackFollicles.com.

Eind februari worden de mooiste kapsels gekozen en de flyer ontworpen.

Bestel nu!

Wil jij als een van de eersten de Going Natural Haarproducten in huis hebben, nog  voordat ze in de schappen komen te staan, bestel dan nu jouw pakket. Bestellen kun je hier ook middels doneren: BlackFollicles.com.

going-natural-hair-producten Volledig Pakket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *