fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Ga mee naar de Haar Show in Parijs!

Ik weet niet of jullie bekend zijn met Boucles ‘d Ebene, maar het is absoluut een Must-See! De grootste kroeshaar show in Nederland met stands van haarproducten tot en met de prachtigste outfits van designers uit de Diaspora. Je weet niet wat je ziet. Geloof me het is alle moeite waard. Dus begin nu te plannen voor een weekendje Parijs met al je vriendinnen, of ze nu kroes zijn of niet.

Gratis Weekend Parijs!

Heb je een youtube channel of ben je gewoon een super talent doe dan mee met het BE contest. De organisatie achter de grootste kroeshaar show in Parijs is BE opzoek naar een verslaggever die het evenement live kan verslaan vanuit Parijs. Als winnaar wordt je naar Parijs gevlogen voor een volledig betaald verblijf.  

Mireille zou Mireille Liong niet zijn als ik niet had afgedongen dat de competitie ook toegankelijk moest zijn voor kroesedes uit Nederland en Suriname.

Dus bij deze mensen. Hopelijk heb ik niet voor niemandal de moeite genomen. De concurrentie zal zwaar zijn maar het zou fantastisch zijn als een lid van kroeshaar.com zo een groot internationaal evenement zou verslaan. 

Meld je aan op hun facebook page en stuur ze jou video clip. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *