fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Bekijk de nieuwe site en Ga mee naar Parijs!

Om te beginnen is de nieuwe site up and running! Ik hoop dat jullie via de peiling op de Kroeshaar Community page laten weten of jullie blij zijn met het resultaat. Nu nog meer goed nieuws.

 

Kroeshaar Community Newsletter

Hi [Name,fallback=],

 

Om te beginnen is de nieuwe site up and running! Ik hoop dat jullie via de peiling op de Kroeshaar Community page laten weten of jullie blij zijn met het resultaat. Nu nog meer goed nieuws.

Ik ga met de Kroeshaar tentoonstelling naar Parijs en jij kunt mee!

Ga mee Naar Parijs!

Ik weet niet of jullie bekend zijn met Boucles ‘d Ebene, maar het is absoluut een Must-See! De grootste kroeshaar show in Nederland met stands van haarproducten tot en met de prachtigste outfits van deisgners uit de Diaspora en jij kunt erbij zijn. Lees hoe … Ga mee naar Parijs!

 
 

Naturals of Su: Lycintha, Junior Associate in Accounting, over Kroeshaar

lychia-kroeshaar2

De foto van Lycintha Winters heeft furore gemaakt bij de afgelopen Kroeshaar Tentoonstelling. Te midden van de New Yorkse kapsels viel haar prachtig hoge Afro paardestaart op maar ook haar blik sprak boekdelen. Wat haar kroeshaar precies zegt en wat ze geleerd heeft van haar transformatie vertelt de Junior Associate in Accounting deze week aan kroeshaar.com.

 
 

 

Don’t Cash Crop On My Cornrowsdont-cash-crop-cornrows

 

Amandla Stenberg, de 16-jarige actrice van de Hunger Games, laat zich uit over het kopieren van de Zwarte cultuur puur voor commercie zonder een greintje respect voor de cultuur. Bekijk de video en vertel: Ben je het met haar eens?

 

 
 

RIP Titi Branch

Titi Branch may you Rest in Peace

Alsof het niet erg genoeg is dat Titi Branch, een voorbeeld Natural, zelfmoord heeft gepleegd, vervolgt het drama zich voor het gerecht. Read more

 

Unsubscribe here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *