fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Hartverwarmende Reacties

Terwijl ik druk bezig was met het lezen van jullie input voor de nieuwe webshop ontdekte ik per toeval dat mijn boek Going Natural How to Fall in Love with Nappy Hair op nummer een staat bij Amazon.com, de grootste boeken winkel ter wereld. Uitgelaten als ik was heb ik meteen een screenshot gemaakt en op facebook geplaatst zonder er echt bij na te denken. Ik was gewoon blij en had echt niet gedacht dat er zoveel reacties zouden zijn.

Het mooie van Social Media is dat je zo een spontaan moment met vrienden, familie en zelfs mensen die je niet kent, kan delen. Het maakt niet uit waar ze zitten. Dan heb je soms ook nog het geluk dat iedereen blij voor je is, je feliciteert en jouw bericht deelt met andere vrienden. Dat deed Guus Pengel, een oude matie die mij al had gestimuleerd mijn eerste boek over Kroeshaar te schrijven. Hij reageerde als volgt:

 facebook reactie van Guus Pengel

 

 

 

 

Dit was slechts het begin van een serie een en al hartverwarmende reacties. Behalve dat op dit schrijven bijna 100 reacties kwamen is dit schrijven ook nog gedeeld. Nadat het persbericht dat kopte Surinaamse schrijver nummer 1 op Amazon.com op gfcnieuws was geplaatst, was het hek van de dam. Mijn telefoon en computer sloegen op hol. Ik kon het even niet meer bijhouden. De felicitaties kwamen van alle kanten, oude vrienden, nieuwe vrienden, kennissen, lezers en ik moet zeggen, het was even feest. Bij deze deel ik graag ook enkel reacties met jullie zodat julie ook mee kunnen genieten. 

Tegen al mijn facebook maties die mij hebben gefeliciteerd,  
de posts hebben geliked en geshared, zeg ik

GRANTANGI!!!!

share6

share4 

share2

share5

facebook-guus

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *