fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Hartverwarmende reacties, nieuwe site en verband vleesbomen en relaxers

Vorige week ontdekte ik dat mijn boek Going Natural How to Fall in Love with Nappy Hair op nummer een staat bij Amazon.com, de grootste boeken winkel ter wereld. Uitgelaten als ik was heb ik meteen een screenshot gemaakt en op facebook geplaatst. Wat er daarna gebeurde moet je echt even lezen: Hartverwarmende reacties .

aevin
Wereld’s grootste afro en het verband tussen vleesbomen en relaxers

De link tussen vleesbomen en relaxers
In haar boek “Let’s Talk Hair” uitgegeven in 1998 schreef Pamela Farell’ al over de link tussen vleesbomen en relaxers. Weinig mensen die hier aandacht aan besteed hebben maar na deze video kun je er niet omheen. De TV doctors leggen duidelijk het verband uit.

Naturals of Suriname

Deze editie in Naturals of Suriname Mariette Zomer. Zie haar profile en lees haar haarverhaal. Naturals of Suriname: Mariette Zomer

De nieuweshop een nieuwe website
Voor ik de nieuwe site aankondig will ik graag iedereen bedanken die de enquette voor een nieuwe webshop heeft ingevuld. De gegevens worden verwerkt voor een meer gebruikersvriendelijke ervaring en meer producten.

Intussen heb ik natuurlijk niet stil gezeten maar hard gewerkt aan een nieuwe website. Die van America’s Next Natural Model.

americasnextnaturalmodel.com was altijd onderdeel van going-natural.com maar na 10 jaar wekelijkse updates is de site te groot geworden om dat te handhaven. Vandaar de splitsing. Nu is de site alleen maar beter geworden en het geeft je een idee van hoe de nieuwe webshop eruit zal komen te zien dus neem gauw een kijkje: americasnextnaturalmodel.com 

annm-site3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *