fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Haarproducten voor jou, door jou

Gong Natural Hair Care
Gong Natural Hair Care

Sinds de Kroeshaar Webshop gesloten is krijg heel veel verzoeken over wanneer mijn producten weer te bestellen zijn en waar ze nu wel te verkrijgen zijn. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee en daarom werk ik hard aan een nieuwe webshop waar al de Going Natural Producten vollop verkrijgbaar zijn en die niet alleen veel gebruikersvriendelijker is, maar ook meer te bieden heeft.

Vaak genoeg krijg ik namelijk ook vragen over andere items waarin jullie zeer geinteresseerd zijn. Dit betreft dus niet alleen andere haarproducten maar vooral ook accessoires. Deze verzoeken hebben mij geinspireerd om de webshop uit te breiden en het te maken tot JOUW shop.

 

 

 

 

 

Help meebouwen aan de nieuwe webshop

Daarom kun je nu meedenken en meehelpen bouwen aan de nieuwe webshop simpelweg door jouw mening te geven via en een enquette in te vullen. Jouw feedback is welkom en zal ter harte genomen worden!

Werk je mee? Ik ben je zeer erkentelijk. Klik hier voor het formulier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *