fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Start het jaar met de Nieuwe Haar Cream voor Kroes en Krullend haar

Krullen in Kroeshaar
Krullen in Kroeshaar

De Curly Twistout Haar Cream heeft alles wat jou haar nodig heeft om het jaar goed te beginnen en om jouw kroese krulletjes de komende 12 maanden te verzorgen, te laten groeien en in perfecte vorm te houden. Precies volgens de formule waar Going Natural voor staat: Care, Grow, Style.

Het maakt niet uit wat voor haartype je hebt. De Curly Twistout Haar Cream definieert krulletjes van type 4A tot en met 4C. 

 

Kapsel gemaakt door Adenike van Woven Wool met de Haarmelk. Nadat het haar gewassen en geconditiond is, is het haar getwistst en gerold met de Curly Twist Out Haarmelk verkrijgbaar in de Kroeshaar Webshop. 

Kapsel gemaakt door Adenike van Woven Wool met de Haarmelk. Heel simple is fris gewassen kroeshaar, netjes gedraaid in mooie krullejtes. Door de Curly Twistout Haar Cream blijven de krulletjes een week lang goed zitten.  

Om dit effect te berieken moet je nadat het haar gewassen en geconditiond is, het haar in rollers doen met de Curly Twistout Haar Cream. Laat het haar vooraal goed drogen. Pas als het haar helemaal droog is moet je de rollers eruit halen en viola.

Alle producten zijn verkrijgbaar in de Kroeshaar Webshop

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *