fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Win met America’s Next Natural Model

America’s Next Natural Model gaat internationaal. Dat betekent dat ook modellen uit Nederland mee mogen doen aan de verkiezing en kans hebben op gratis producten en een foto shoot in Parijs!

 

Going-Natural.com, de organisatie achter de grootste online missverkiezing, America’s Next Natural Model en Boucles d’Ebene, de organisatie achter de grootste Black Hair en Beauty Show in Europa, hebben de handen in een geslagen. De hoofdprijs voor de winnares van het 6de seizoen van America’s Next Natural Model wint een photo shoot in Parijs!

De competitie is daarom uitgebreid. Nu mogen ook donkere modellen met kroeshaar en krullen uit Europa meedingen naar de presiteuze titel van America’s Next Natural Model.

De online verkiezing om kroeshaar te promoten en het stereotype beeld van dreadlocks, kwiekwie ba en vlechten ten positive te veranderen bestaat sinds 2008 en wordt alleen maar populairder. Niet alleen door sponsoren als Iman Cosmetics en Jamaica Mango Lime, maar vooral ook omdat de winnaars zoals Chassity Beynum het TV nieuws halen. Ook Mireille Liong, het brein achter de competitie, is recent geinterviewd op de Americkaanse TV.

De online verkeizing begint in februari en duurt acht weken. Elke week krijgen de kroeshaar modellen een opdracht om fotos shoot te doen of een video op te nemen voor een sponsor. De een jury bepaalt de eerste weken wie er doorgaat naar de volgende ronde maar uiteindelijk wint degene die de minste likes, stemmen en commentaar krijgt.  

Heb je altijd gedroomd van een carierre in de modellenwereld dan is dit jou kans. Ervaring hoef je niet te hebben. Als je maar kroeshaar hebt, zelfvertrouwen uitstraalt en goede foto’s kunt maken kun je meedingen naar de titel. 

Het is wel echt een competitie. De top 10 willen allen erg graag winnen en trekken letterlijk alles uit de kast om de top te bereiken. De perfect omgeving voor als je nu echt wil weten hoe en waar je staat ten opzichte van internationale modellen. Organisator Mireille Liong hoopt van harte dat ze aanmeldingen uit Nederland krijgt.  

Wil je je aanmelden klik dan hier:  Win een Photo Shoot en Trip naar Parijs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *